Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Δήλωση Κόκκαλη για την «Καραϊσκάκη ΑΕ» και τον Μαρινάκη


O Σωκράτης Κόκκαλης με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι από τις 17 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχει ...
καμία σχέση με την ιδιοκτησία της «Καραϊσκάκη ΑΕ».




Mάλιστα, αναφέρει ότι έχει μεταβιβάσει τις μετοχές που του άνηκαν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έχει καταβάλει και το φόρο μεταβίβασης.

Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια και παρόλα αυτά η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, όπως αναφέρεται στη δήλωση Κόκκαλη, «καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη:

«Με το από 06/07/2010 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών μου στις εταιρείες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή/και σε Εταιρείες του. Οι μεταβιβάσεις των μετοχών μου στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί ήδη από το 2010.

Όσον αφορά στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. έχουν ήδη από 17/12./2010 υπογραφεί σχέδια συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών, έχει πληρωθεί από εμένα ο τότε επιβαλλόμενος σχετικά φόρος και έχει καταβληθεί το σύνολο του συμφωνηθέντος τιμήματος μεταβίβασης.

Έκτοτε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., συνεπώς και το Στάδιο «Ε.Ο.Ε. Γ. Καραϊσκάκης», τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο, όσον αφορά στην δική μου συμμετοχή (50%), του κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη. Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών (κατ’ άρθρο 8β του Κ.Ν.- 2190/20) καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs