Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Το μασάζ αιδoίου είναι η νέα μόδα που «σαρώνει» σε ΗΠΑ και Βρετανία


Κάθε συνεδρία «γιόνi» κοστίζει περί τα 400 ευρώ! Οι ειδικοί υπόσχονται ότι θα κάνει θαύματα στην ...
καταπολέμηση των συναισθηματικών τραυμάτων και την εξοικείωση με τις ερωτoγενείς ζώνες.




Το μασάζ είναι μία αποτελεσματική θεραπεία τόσο για την αντιμετώπιση του στρες όσο και για την καταπολέμηση διαφόρων μυοσκελετικών προβλημάτων.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο είδος μασάζ, το οποίο θέτει έναν πολύ πιο… προσωπικό στόχο από την χαλάρωση και την ανακούφιση των μυών.

Το «γιόνι» είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε γυναίκες και εκτελείται από έναν επαγγελματία μασέρ (ή μασέζ) που εστιάζει τις μαλάξεις του αποκλειστικά στην περιοχή του αιδoίου. Εξάλλου και το ίδιο το όνομα του μασάζ προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.


Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Daily Mail, παρόλο που μερικές γυναίκες φτάνουν σε οργaσμό κατά τη διάρκεια του μασάζ (το κόστος του οποίου αγγίζει τα 400 ευρώ ανά συνεδρία), ο βασικός σκοπός του «γιόνι» δεν είναι αυτός. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το εν λόγω μασάζ βοηθά τις γυναίκες να «γνωρίσουν» τις ερwτογενείς τους ζώνες (κάτι που μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερο σεξ) καθώς και να υπερβούν συναισθηματικά τραύματα, όπως έναν χωρισμό.

Η διαδικασία του «γιόνι» αρχίζει με ένα σύντομο μασάζ σε όλο το σώμα, το οποίο εντούτοις εστιάζει στις ερwtογενείς ζώνες όπως το στήθoς και το εσωτερικό μέρος των μηρών. Κατόπιν, ο μασέρ προχωράει στην περιοχή του αιδoίου, πραγματοποιώντας ειδικές μαλάξεις από τα χείλη προς το εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα καθοδηγεί την γυναίκα προκειμένου να εκτελεί ασκήσεις αναπνοής, για τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας.


Με βάση την Isis Phoenix, μία σeξoλόγο η οποία ειδικεύεται στο μασάζ «γιόνι» στις ΗΠΑ, η αίσθηση απελευθέρωσης που βιώνει μία γυναίκα επιτρέποντας σε έναν άγνωστο επαγγελματία μασέρ να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα μπορεί από μόνη της να αποτελέσει μια θεραπευτική εμπειρία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs