Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Βόλος: Στη φυλακή 64χρονη - Χτύπησε με… σκουπόξυλο γειτόνισσά της


Ακριβά πλήρωσε τη διαμάχη της και την πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε βάρος γειτόνισσάς της, μια 64χρονη γυναίκα από ...
τον Αλμυρό, 




που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Η γυναίκα κατηγορούνταν για προσβολή της τιμής και της υπόληψης της γειτόνισσας, για πρόκληση από πρόθεση σωματικής βλάβης με σκουπόξυλο στο κεφάλι και στον κορμό του σώματός της, που της προκάλεσε μώλωπα στο μέτωπο πάνω από το αριστερό μάτι, ενώ μπήκε στην αυλή της εγκαλούσας, χωρίς τη θέλησή της και την απείλησε.

Η 62χρονη γειτόνισσά της, κατηγορούνταν για απειλή και απλή σωματική βλάβη κατά της πρώτης με γροθιές, που της προκάλεσαν έντονη ζάλη και καταβολή, ενώ ο γιός της πρώτης, αντιμετώπιζε την κατηγορία της απειλής.


Το επεισόδιο

Το επεισόδιο έγινε την 1η Απριλίου 2016, το πρωί, όταν η 64χρονη έπλενε με λάστιχο το πεζοδρόμιο και το δρόμο, οδηγώντας τα σκουπίδια που υπήρχαν μπροστά στο σπίτι της άλλης γυναίκας.

Όταν η 62χρονη γειτόνισσα, της ζήτησε το λόγο, την έβρεξε με το λάστιχο σε όλη της το σώμα και την έβρισε. Τότε η γυναίκα μπήκε στην αυλή του σπιτιού της δράστιδας, στην βεράντα του οποίου καθόταν απαθής ο σύζυγός της και τον ρώτησε αν είδε τι της έκανε η γυναίκα του, για να απαντήσει «τι να κάνει κι αυτή», ενώ η κατηγορούμενη την ακολούθησε στην αυλή του σπιτιού της πήρε ένα σκουπόξυλο και τη χτύπησε στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός της.

Η 62χρονη αντέδρασε και τη χτύπησε με γροθιές, ενώ στη συνέχεια επενέβη και ο γιός της 64χρονης, που απείλησε την εγκαλούσα να μην ενοχλήσει ξανά τη μητέρα του.

Η υπόθεση απασχόλησε το Δικαστήριο μέχρι νωρίς το απόγευμα και τελικά η 64χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, η 62χρονη γειτόνισσά της σε φυλάκιση 4 μηνών και ο γιός της πρώτης κατηγορούμενης σε φυλάκιση 2 μηνών με αναγνώριση ελαφρυντικών, όλες οι ποινές με αναστολή.
Πηγή: magnesianews.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs