Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μόνικα Λεβίνσκι: Έδειξα το εσώρουχο μου στον Μπιλ (Κλίντον) για να τον ανάψω


Αποκαλύψεων συνέχεια από τη Μόνικα Λεβίνσκι για την ερωτική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. ...
Μετά λοιπόν από τα όσα είπε για τον στοματικό έρωτα μέσα στις τουαλέτες του Λευκού Οίκου 




και τον περίφημο λεκέ στο φόρεμα της που νόμιζε ότι είναι ντιπ από σπανάκι, η 45χρονη σήμερα Μόνικα επανέρχεται και λέει πως «άναβε» τον Μπιλ.

Όλα αυτά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

Η Μόνικα περιγράφει πως είχε προσληφθεί ως γραμματέας και ένα βράδυ το προσωπικό του Λευκού Οίκου έκανε ένα αυτοσχέδιο πάρτι για να ξεσκάσει από την πολλή δουλειά που είχε μαζευτεί. Στο πάρτι αυτό έδωσε το παρών και ο Μπιλ, ο οποίος πάντα φρόντιζε να έχει καλές σχέσεις με το προσωπικό.

Όπως λέει η Μόνικα κάποια στιγμή βρέθηκε με το ποτό στο χέρι τετ α τετ με τον πρόεδρο Κλίντον και μιλούσαν εύθυμα. Τότε συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχο της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της. Τα μάτια του Μπιλ καρφώθηκαν εκεί χαμογέλασε αλλά δεν είπε τίποτε. Η Μόνικα το κατάλαβε και αποφάσισε να μην το βάλει στη θέση της αλλά να συνεχίσει εντελώς αθώα να το δείχνει στον Μπιλ για να τον ανάψει.

Κάποια στιγμή ο πρόεδρος αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο έξω από το οποίο πέρασε τυχαία λίγο αργότερα η Μόνικα. Ο πρόεδρος με ένα μυστηριώδες χαμόγελο που έκρυβε πολλά της είπε να περάσει μέσα και να κλείσει την πόρτα.

Άρχισαν να φιλιούνται με πάθος στα σκοτεινά. Η ίδια περιγράφει: «Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα».

Η Μόνικα με δυσκολία κατάφερε να φύγει από την αγκαλιά του προέδρου και αναψοκοκκινισμένη του είπε ότι πρέπει να επιστρέψει στο πάρτι. Ίσιωσε τα ρούχα της και έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος την κάλεσε πάλι στο γραφείο του και ένας δεύτερος γύρος ξεκίνησε. Δεν μπορούσε φυσικά να αγνοήσει τις προσταγές ολόκληρου προέδρου.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ η Μόνικα μιλάει για το FBI, το οποίο την προσέγγισε και της είπε πως πρέπει να συνεργαστεί για την έρευνα της υπηρεσίας για τον Κλίντον αλλιώς θα πάει φυλακή: «Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», είπε η Λεβίνσκι. Η οποία διευκρίνισε πως συνέχισε να είναι ερωτευμένη με τον Μπιλ και ένιωθε τόσο άσχημα για αυτό που έκανε που από το μυαλό της πέρασε ακόμη και η αυτοκτονία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs