Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ανοιξε το παράθυρο για να βοηθήσει μια ζητιάνα και την σκότωσαν - Η φονική παγίδα ενός ζευγαριού


Τραγική κατάληξη είχε η πρόθεση μια γυναίκας στη Βαλτιμόρη να βοηθήσει μια ζητιάνα, καθώς ...
μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.




Η Jacquelyn Smith βρισκόταν με τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο. Σε μια διασταύρωση παρατήρησε μια γυναίκα που κρατούσε ένα παιδί στην αγκαλιά της και ένα χαρτόνι που έγραφε «παρακαλώ βοηθήστε με να ταΐσω το παιδί μου». Μαζί της ήταν και ένας άνδρας, στον οποίο η κυρία Smith δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε σε έναν σηματοδότη, η γυναίκα το πλησίασε και η κυρία Smith άνοιξε το παράθυρο για να τη βοηθήσει προσφέροντάς της λίγα χρήματα.

Τότε όμως ο άνδρας που ήταν μαζί με τη ζητιάνα άπλωσε το χέρι του και προσπάθησε να αρπάξει το πορτοφόλι της κυρίας Smith. Εκείνη δεν το άφηνε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τη μαχαιρώσει στο στήθος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα με δράστες μια 20χρονη γυναίκα και έναν 30χρονο άνδρα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την ευαισθησία ανυποψίαστων ανθρώπων.

Με αφορμή το τραγικό αυτό περιστατικό η δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Catherine Pugh επέστησε την προσοχή στους πολίτες λέγοντας πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τους επαίτες και να μην παρασύρονται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs