Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΟΙ PODEMOS ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: «Η συμφωνία προσφέρει στην Ελλάδα σταθερότητα, δεν θα γυρίσουμε την πλάτη μας στον Τσίπρα»

Μήνυμα συμπαράστασης στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και βολές προς τους «αντάρτες» του κυβερνώντος κόμματος που καταψήφισαν τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, έστειλε ο..... επικεφαλής του ισπανικού Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας​.«Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στον Τσίπρα στα δύσκολα. Δεν μας αρέσει η συμφωνία, αλλά πότε καμία κυβέρνηση δεν έδειξε τέτοιο θάρρος στην Ευρώπη» έγραψε στο Twitter.


Καταγραφή

«Σταθερότητα και ορίζοντα προσφέρει στην Ελλάδα η επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους, παρ” ότι το περιεχόμενό της δεν είναι ικανοποιητικό», δήλωσε ο ηγέτης του ισπανικού κόμματος Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος παραδέχθηκε ότι η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποχρεώθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην αποδοχή της συμφωνίας και στην έξοδο από το ευρώ.

«Το όφελος», σημείωσε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, «ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση εξασφάλισε σταθερότητα και τη διαβεβαίωση ότι θα εξεταστεί το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο