Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ; Να πως θα αποκτήσετε τα οπίσθια των ονείρων σας


Μπορεί να διανύουμε τα Χριστούγεννα αλλά το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και σίγουρα θέλεις να βγεις στην παραλία έχοντας...
υπέροχα ζουμερά οπίσθια!

Για να το πετύχεις κάνε 4-5 φορές την εβδομάδα τις παρακάτω ασκήσεις και μέσα σε 10 μέρες θα αρχίσεις να βλέπεις μεγάλη βελτίωση στα οπίσθιά σου! Προλαβαίνεις στο τσακ..

Ξεκίνα τεντώνοντας το αριστερό σου πόδι και στη συνέχεια λύγισε το δεξί κατά 90 μοίρες. Όταν τεντώνεις το πόδι ταυτόχρονα τεντώνεις και τα δύο σου χέρια στην ίδια ευθεία με το πόδι, ενώ όταν λυγίζει το άλλο πόδι ταυτόχρονα στηρίζεσαι και με τα δύο σου χέρια στο πάτωμα. Επανέλαβε 12 φορές το κάθε πόδι.




Ξεκίνα και με τα 2 πόδια στο πάτωμα, τα γόνατα λυγισμένα ελαφρώς και τους γοφούς προς τα πίσω. Τέντωσε το δεξί πόδι προς τα πίσω κρατώντας το αριστερό σταθερό. Δούλεψε τα χέρια τεντώνοντας το δεξί χέρι όταν τεντώνεις το δεξί πόδι και άλλαξε τα χέρια όταν μαζεύεις το δεξί πόδι προς τα μέσα. Επανέλαβε 12 φορές το κάθε πόδι.

Μείνε όρθια και βάλε το αριστερό σου χέρι στο γοφό. Κράτα το δεξί ευθεία προς τα πάνω. Βάλε και σταύρωσε το δεξί σου πόδι πίσω από το αριστερό και τοποθέτησέ το σιγά σιγά στο πάτωμα. Αμέσως μετά σήκω και προέκτεινε λυγισμένο το δεξί σου πόδι προς τα πάνω και έξω. Επανέλαβε 12 φορές το κάθε πόδι.

Ξάπλωσε στο πάτωμα, κάτσε πάνω στη δεξιά σου πλάγια πλευρά και στηρίξου πάνω στο δεξί σου αγκώνα. Σήκωσε το γοφό σου από το πάτωμα και ταυτόχρονα σήκωσε και το ένα σου πόδι έχοντάς το λυγισμένο. Επανέλαβε 12 φορές το κάθε πόδι.

Ξεκίνα γονατίζοντας πάνω στα δύο σου πόδια. Στηρίξου πάνω στο ένα χέρι και τέντωσε το αντίθετο πόδι. Πρόσεξε το πόδι να μην ξεπερνάει το ύψος του γοφού. Επανέλαβε 10 φορές το κάθε πόδι.

Πηγή – Fay’sbook

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs