Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

O μεγαλύτερος σκύλος στον κόσμο; βίντεο


Αράζοντας με τα αφεντικά του στον καναπέ του σαλονιού, αυτός ο τεράστις Μεγάλος Δανός πιθανών είναι ο υψηλότερος σκύλος στον κόσμο....

Ο τρίχρονος σκύλος με το όνομα «Μαjor» έχει ύψος 2.1 μέτρα όταν είαι όρθιος στα πισινά του πόδια και ζυγίζει 76 κιλά.

Τα αφεντικά του, ο Μπράιαν και η Τζούλι Γουίλιαμς από το Penmaen της νότιας Ουαλίας, λένε ότι μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικός αλλά δεν θα πείραζε ούτε μυρμήγκι.

Ο γιγάντιος σκύλος κοιμάται 22 ώρες την ημέρα στο extra-large χαλάκι του και έχει μια ειδική δίαιτα που αποτελείται από κοτόπουλο και ρύζι.

Ο κύριος και η κυρία Γουίλιαμς περιμένουν την επιβεβαίωση ότι είναι ο μεγαλύτερος σκύλος στον κόσμο και αξιωματούχοι από την Guiness θα επισκεφτούν τον «Major» και άλλα δυο σκυλιά προτού ανακοινώσουν τον νέο κάτοχο του ρεκόρ.

Ο κ. Γουίλιαμς, 55 ετών, δήλωσε: «Είναι ο σκύλος με την μεγαλύτερη καρδιά στον κόσμο. Είναι ένα τόσο απίθανο ζωό. Όλοι αγαπάνε να τον βλέπουν. Παίζουν μαζί του όλη μέρα. Τον πήραμε από κουτάβι και από τότε είναι μαζί μας. Είναι ελεύθερος να βγεί και έξω αν θέλει, δεν είναι κλειδωμένος μέσα. Φοβάται την ίδια του την σκιά και είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Μας φέρνει πολύ μεγάλη ευτυχία και είναι πολύ εύκολο πραγματικά να τον φροντίζεις».

Η οικογένεια έχει ένα κέντρο εκπαίδευσης γερακιών όπου ο Major έχει το ελεύθερο να περιπλανιέται.





Ο Major συναγωνίζεται για τον τίτλο του μεγαλύτερου σκύλου στον κόσμο με άλλους δύο Μεγάλους Δανούς, τον Φρέντι από το Έσεξ και τον Ρόκο από την Νεβάδα των Ηωμένων Πολιτειών.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs