Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο παραμυθένιος γάμος της Πίπα Μίντλετον - Το πρώτο φιλί (photos)


Στους γαμήλιους ρυθμούς της Πίπα Μίντλετον κινείται από το πρωί η Μεγάλη Βρετανία, καθώς...
ο γάμος της αδελφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, θεωρείται το γεγονός της χρονιάς και στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Μπέρκσαιρ βρίσκεται σύσσωμη η γαλαζοαίματη οικογένεια.




Ο 41χρονος γαμπρός, Τζέιμς Μάθιους, επικεφαλής hedge fund, βρέθηκε πρώτος στην εκκλησία για να υποδέχεται τους υψηλούς καλεσμένους τους. Λίγη ώρα αργότερα έκανε την εμφάνισή της η εντυπωσιακή νύφη, φορώντας ένα υπέροχο δαντελωτό νυφικό του Giles Deacon με κλειστό μπούστο, ενώ μία μικρή τιάρα στόλιζε το κεφάλι της. Η Πίπα συνδύασε το νυφικό με ένα ζευγάρι γόβες του Μανόλο Μπλάνικ.


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισα Κέιτ Μίντλετον, έχουν φτάσει ήδη με το τζιπ τους στην εκκλησία, μετά από μία διαδρομή 70 χιλιομέτρων από το παλάτι του Κένσινγκτον. Τα δύο τους παιδιά, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν παρανυφάκια και οι Βρετανοί κυριολεκτικά... έλιωσαν με τις ποζες τους.


Το ίδιο και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύντροφό του, Μέγκαν Μαρκλ, παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα και φωτογραφίες από την μελαχρινή ηθοποιό που του έχει κλέψει την καρδιά. Η Μέγκαν, λίγες ώρες πριν είχε θεαθεί σε σπα, προκειμένου να χαλαρώσει πριν το γάμο. Μάλιστα, πολλοί φοβούνται ότι η παρουσία της στο πλευρό του Χάρι για πρώτη φορά σε επίσημο γεγονός, θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τη νύφη. Ίσως μάλιστα, αυτός να είναι ο λόγος που η Μέγκαν θα παρευρεθεί μόνο στη δεξίωση, αποφεύγοντας να πάει στην εκκλησία που ήταν περικυκλωμένη από φωτογράφους.


Πάντως, οι υψηλοί καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες και μεταξύ τους ο φακός εντόπισε τον τενίστα Ρότζερ Φέντερερ με τη σύζυγό του.

Όσο για την ίδια την 33χρονη νύφη, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί στα μίντια το νυφικό της πριν το φορέσει, λέγεται ότι αγόρασε δύο νυφικά ώστε κανείς να μην ξέρει ποιο θα βάλει τελικά. 


Η δεξίωση μετά τον γάμο θα δοθεί στην -αξίας 25 εκατ. λιρών- έπαυλη της οικογένειας στο Μπέρκσαιρ.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs