Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Μ.Χάσι: «Είναι τιμή μου να είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού και θέλω πολύ να τα καταφέρω»


Ο Μπέσνικ Χάσι λογικό ήταν να εμφανιστεί ικανοποιημένος μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση ...
της ομάδας του κόντρα στην Μαλίν με τον ίδιο να τονίζει τη θέληση του να πετύχει στον ερυθρόλευκο πάγκο.




Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

"Σε γενικές γραμμές είχαμε θετική εικόνα και αρκετά στοιχεία βελτιωμένα σε σχέση με Πανιώνιο. Περιμέναμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαι ικανοποιημένος από τα γκολ και από την πειθαρχία παικτών που ανταποκρίθηκαν. Κάποια λάθη θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει αλλά ΟΚ. Θα δουλέψουμε. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.

Μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ οι Εμενίκε και Καρσελά. Πολύ σημαντικό ότι παίζαμε με την μπάλα κάτω και με γρήγορες εναλλαγές και ανάπτυξη. Αυτά τα παιδιά θα μας ενισχύσουν ιδιαίτερα. Πιστέψτε με δεν θα είναι έτσι τα προκριματικά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να είμαστε τοπ και θα θέλουμε όλους τους παίκτες. Με Βάτενς πήγαμε καλά, η Λουντογκόρετς πιο καλά, με Πανιώνιο όχι τόσο και σήμερα πάλι πιο καλά καλά αλλά τα προκριματικά θα είναι αγώνες ζωής ή θανάτου. Γι' αυτό δουλεύουμε.

Το Βέλγιο είναι σαν πατρίδα μου. Σαν το σπίτι μου. Είχα πολλά χρόνια εκεί αν και στο γήπεδο αυτό δεν έχω τόσους πολλούς φίλους και ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό όνομα εδώ. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να αποδείξω πως είμαι ο κατάλληλος και ο σωστός προπονητής για τον Ολυμπιακό. Είναι τιμή μου να είμαι στον πάγκο του και θέλω πολύ να τα καταφέρω.
Πηγή:gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs