Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η Μπλέικ Λάιβλι μιλά για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς


Η Μπλέικ Λάιβλι μέχρι στιγμής έχει προστατεύσει και με το παραπάνω την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να μιλήσει...
η ίδια για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς.




Όπως αποκάλυψε η 30χρονη ηθοποιός κάθε φορά που την ενοχλεί ή την στεναχωρεί κάτι βρίσκει παρηγοριά στον σύζυγό της, τον οποίο και θεωρεί τον καλύτερο της φίλο. Ακόμα κι όταν είναι απασχολημένος.

Οι δυο τους εξάλλου ήταν φίλοι πολύ καιρό πριν γίνουν ζευγάρι και η Μπλέικ πιστεύει ότι αυτό είναι και το μυστικό μιας σταθερής σχέσης.


«Σε προηγούμενες σχέσεις, εάν είχα ένα πρόβλημα, τηλεφωνούσα στους φίλους ή στην αδελφή μου και τους έλεγα: γεια, έκανε αυτό, τι πρέπει να κάνω;», δήλωσε στο βρετανικό Glamour και πρόσθεσε: «Με αυτόν, είχα ήδη μία φιλία δύο χρόνων πριν γίνουμε ζευγάρι και το θεωρώ και φίλο μου. Του λέω: γεια σου, αυτό μου συνέβη αυτό τι να κάνω; Και αυτός με συμβουλεύει, αλλά και αυτός με θεωρεί ως την καλύτερή του φίλη».


Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2010, αλλά έγιναν ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο μετά. Τα 2012 παντρεύτηκαν και έχουν δύο κόρες την δίχρονη Τζέιμς και την Ινές που γίνεται τον Σεπτέμβριο ενός έτους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs