Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Σάλος με ισχυρισμό φοιτήτριας: «Νομίζω ότι είμαι εγώ η Μαντλίν»


Σοκ έχει προκαλέσει μια φοιτήτρια από την Βρετανία, που ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη από το 2007 μικρή Μαντλίν...
, που εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια των διακοπών που έκανε με την οικογένεια της στην Πορτογαλία.




Η κοπέλα η οποία ονομάζεται Χάριετ Μπρουκς και ζει στο Λιντς της Αγγλίας, αποκάλυψε στη διάρκεια συνομιλίας της με φίλη της μέσω κινητού τηλεφώνου ότι πιστεύει ότι είναι η μικρή Μαντλίν.


Συγκεκριμένα, η Χάριετ έδειξε στη φίλη της δύο σημάδια που είναι ταυτόσημα με αυτά της χαμένη Μαντλίν: πράσινα μάτια με ένα καφέ σημάδι και ένα καφέ σημάδι στο αριστερό πόδι της. 



Παράλληλα, σημείωσε ότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη μικρή Μαντλίν, όπως ξανθά μαλλιά και συγκρίσιμη κατατομή προσώπου, γράφοντας, μάλιστα, ότι «είμαι η Μαντλίν και δεν ξέρω τι να κάνω».



Ωστόσο, όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ είναι αδύνατον η Χάριετ να είναι η Μαντλίν, καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην ίδια και την χαμένη μικρή που εξαφανίστηκε μια εβδομάδα πριν τα τέταρτα γενέθλιά της.

Όπως ήταν φυσικό στα social media έγινε χαμός. «Αν όντως είσαι η Μαντλίν ή απλά κάνεις πλάκα, μπερδεύεις τον κόσμο», έγραψε ένας χρήστης.

«Ανακεφαλαιώνουμε: Μία γυναίκα κάνει ότι μπορεί να τραβήξει βλακωδώς την προσοχή ανακοινώνοντας ότι είναι ένα εξαφανισμένο παιδί, πέντε χρόνια μικρότερο από εκείνη. Όχι, αγάπη μου δεν είσαι η Μαντλίν. Ελπίζω ότι είναι ξεκάθαρο», έγραψε μία άλλη χρήστης στο Facebook.

Μετά τις αντιδράσεις η Μπρουκ απάντησε ότι η ανάρτησή της ήταν ένα αστείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs