Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

14 κορίτσια αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται καθημερινά από άψογες φωτογραφίες όμορφων γυναικών με ...
καλλίγραμμα σώματα κι εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. 
Αυτό συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότερες γυναίκες να αρχίζουν να νιώθουν μειονεκτικά και να απορούν πώς γίνεται όλες να είναι κουκλάρες και λαμπερές.


Όλα όμως έχουν μια εξήγηση και το διαδίκτυο είναι μια μεγάλη απάτη.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε χάρη στις παρακάτω φωτογραφίες, στις οποίες θα αποκαλυφθούν όλες τα μυστικά κόλπα πλαστής ομορφιάς, που χρησιμοποιούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μερικοί θαρραλέοι χρήστες πήραν την τολμηρή απόφαση να μοιραστούν με όλους εμάς πώς ακριβώς έβγαλαν αυτές τις φωτογραφίες.

Εμείς συγκεντρώσαμε 14 παραδείγματα φωτογραφιών για να σας δείξουμε τη διαφορά μεταξύ του τελικού αποτελέσματος που βλέπουμε στο διαδίκτυο και την σκληρή πραγματικότητα.


14. Εδώ το αποτέλεσμα οφείλεται στη σωστή οπτική γωνία και στον κατάλληλο φωτισμό.13. Το ίδιο ισχύει κι εδώ με λίγο έξτρα μακιγιάζ12. Αν αλλάξετε γυαλιά, αν παστωθείτε στο makeup κι αν πάρετε τη σωστή πόζα, τότε γίνεστε άλλος άνθρωπος!11. Μια ελαφριά κλίση προς τα εμπρός μπορεί να κάνει θαύματα!10. Το ίδιο κορίτσι, αλλά με ρουφηγμένη κοιλιά9. Η σωστή πόζα και το θαυματουργό Photoshop μπορούν να σας κάνουν τη βασίλισσα του Instagram.8. Λυτά μαλλιά, ψηλά το πιγούνι, λάγνο βλέμμα και 4-5 φίλτρα και γίνεστε άλλος άνθρωπος!7. Ω, Θεέ μου!6. Θυμηθείτε: γέρνουμε τον κορμό λίγο προς τα εμπρός, οι γλουτοί πίσω πίσω και το κεφάλι να γέρνει ελαφρά προς τη μία πλευρά5. Δείξτε μου ποια φωτογραφική μηχανή κάνει αυτά τα θαύματα!4. Στα δεξιά είμαι όπως ακριβώς φαίνομαι όταν κοιτάω τον εαυτό μου σε ένα καθρεφτάκι. Στα αριστερά όταν βγάζω μία selfie.3. Θυμάστε τι είπαμε παραπάνω για το ρούφηγμα της κοιλιάς και το photoshop; Ακολουθεί ένα ακόμη παράδειγμα.2. Φίλτρα!Φίλτρα! Ζήτω τα φίλτρα!1. Άλλος άνθρωπος! Με το μαγικό ραβδάκι του Photoshop βεβαίως…

Google+ Followers