Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ασύλληπτη τραγωδία: Aυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής Νίκος Αλεξόπουλος ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι


Νίκος Αλεξόπουλος πέθανε με φρικτό τρόπο στα 20 χρόνια της ζωής του. Η τραγική είδηση για το vεkpό φοιτητή σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα…. 
Ο Νίκος Αλεξόπουλος βρήκε μαρτυρικό θavato σε μία απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα και βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος νεαρός.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής.


Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 20χρονο. Ο Νίκος Αλεξόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θavatoς του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 20χρονος καταγόταν από την Πάτρα και ήταν φοιτητής. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί vεkpοψία – vεkpοτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Συγκλονίζει την Πάτρα ο θavatoς του Νίκου Αλεξόπουλου

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στην πολυθρόνα που καθόταν – πιθανώς από κάποιο θερμαντικό μέσο- με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Τη φωτιά έσβησαν οι γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν και την πυροσβεστική.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs