Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Κεφαλονιά: Προς την εκδοχή της αυτοκτονίας κλείνουν τα ευρήματα των ιατροδικαστών


Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τα αίτια του θανάτου των δύο τουριστών, τη στιγμή που ...
η ιατροδικαστική μελέτη «οδηγεί» προς την ταυτόχρονη αυτοκτονία.




«Φως» στα αίτια αλλά και στον τρόπο θανάτου των δύο Γερμανών, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι που νοίκιαζαν στο χωριό Βλαχάτα της Κεφαλονιάς,επιχείρησε να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση των δύο τουριστών.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατός τους προσδιορίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, ενώ κι οι 2 έφεραν βαθιά τραύματα από μαχαίρια και φαλτσέτες, που εντοπίστηκαν μέσα στο χώρο του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα κι η γυναίκα στο σαλόνι, ενώ αυτό που αρχικά προξένησε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η απουσία ενδείξεων για εγκληματική ενέργεια ή ληστεία.

Πλέον, οι αρχές που εξετάζουν το περίεργο αυτό περιστατικό εικάζουν πως το ζευγάρι, αυτοκτόνησε ταυτόχρονα, ενώ προσπαθούν να βρουν τα αίτια που τους οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Τα άψυχα σώματα των δύο τουριστών, τα στοιχεία των οποίων ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, εντόπισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ το γεγονός που παραξενεύει αρκετά τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε το ζευγάρι είχε νοικιαστεί από την Γερμανία, ενώ είχαν αλλαχθεί οι πινακίδες του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs