Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Παρενόχλησε ημίγυμνη νεαρή αλλά το μετάνιωσε μέσα σε δευτερόλεπτα (pics & vid) - Τα 'θελε και τα 'παθε ο «ασυγκράτητος» νεαρός...


Η άμεση αντίδραση του θύματος της παρενόχλησης έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ ο νεαρός πήρε την απάντησή του από πρώτο χέρι. ...



Η επιλογή μίας νεαρής κοπέλας από τη Νέα Ζηλανδία να κυκλοφορήσει γυμνόστηθη σε φεστιβάλ μουσικής της χώρας είχε αναπάντεχα αποτελέσματα, καθώς ένας νεαρός την παρενόχλησε πριν λάβει τις κατάλληλες «απαντήσεις».


Το φεστιβάλ Rhythm & Vines στο Gisborne της Νέας Ζηλανδίας, είναι διάσημο για την ελευθερία των παρευρισκομένων να φορούν ό,τι θέλουν χωρίς να γίνονται αντικείμενα σχολιασμού ή ακόμα χειρότερα, σεξουαλικών παρενοχλήσεων. 



Όμως, ο «ασυγκράτητος» και προκλητικός νεαρός πήγε ένα βήμα παραπέρα, προσπαθώντας να αγγίξει το γυμνό στήθος της νεαρής κοπέλας, όμως η άμεση αντίδρασή της, τον έβαλε για τα καλά στη θέση του.

Μαζί με την ενίσχυση μίας φίλης της, τον πλησίασε κι άρχισε να τον χτυπά,ενώ η φίλη της τον έλουσε με το ποτό που κράταγε στα χέρια της.


Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι φάνηκε να επιδοκιμάζουν την αντίδραση της κοπέλας, ενώ η ίδια σε δηλώσεις της μετά το περιστατικό υπεραμύνθηκε του δικαιώματός της να κυκλοφορεί ελέυθερα, φορώντας ό,τι θέλει χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs