Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Νεαρός βίασε 18χρονη ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη από υπερβολική δόση ναρκωτικών


Κατηγορίες για το βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας και μάλιστα την ώρα που εκείνη ...
πέθαινε από υπερβολική δόση ναρκωτικών δέχεται νεαρός άνδρας από την Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το people.com.




O 19χρονος Brian Varela συνελήφθη την Τρίτη ενώ κρατείται στη φυλακή για βιασμό, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μεταξύ άλλων ο δράστης μοιράστηκε ημίγυμνες φωτογραφίες του θύματος την ώρα που εκείνο δεν βρισκόταν πια στη ζωή σε ομαδικό τσατ με φίλους του. Πέρα από όλα αυτά όμως, ο Varela την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και εξομολογήθηκε στους συναδέλφους του τι είχε κάνει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Όλα έγιναν στις 3 Φεβρουαρίου όταν το θύμα, η Αlyssa Mae Nocedato κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών τα οποία ο 19χρονος της είχε χορηγήσει. Από την υπερβολική δόση η νεαρή έπεσε αναίσθητη και εκείνος τη βίασε.

Συνάδελφος του 19χρονου κατέθεσε αργότερα στην αστυνομία πως ο Varela έδωσε σκόπιμα ναρκωτικά στην κοπέλα για να τη βιάσει. Σε έναν άλλο του συνάδελφό ο δράστης είχε πει μετά το περιστατικό: «Πέθανε ενώ κάναμε σεξ».

Στους φίλους του παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή «σκέφτηκε» να πάει το θύμα του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν πολύ “κουρασμένος” και αποφάσισε τελικά να …κοιμηθεί. 

Όταν την επόμενη μέρα το πρωί, αποκάλυψε στον συγκάτοικό του τι είχε συμβεί, αυτός τον συμβούλεψε να ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο ο Varela προτίμησε απλώς να πάει στην δουλειά του. Άγνωστο γιατί, ούτε ο οικοδεσπότης επίσης ενημέρωσε τις αρχές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs