Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται με τις κόρες της και αποκαλύπτει τι συμβουλές τους δίνει


Η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά της για το τεύχος Μαρτίου του Αμερικανικού Elle. Με αφορμή ...
της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 
σε αυτή τη συνέντευξη η 42χρονη ηθοποιός μιλάει στον πολιτικό John Kerry για τον, ίσως, σημαντικότερο ρόλο της ζωής της: αυτόν της ακτιβίστριας και της Πρέσβειρας ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 


«Στην οικογένεια μου είμαι η μόνη που έχει γεννηθεί στην Αμερική», λέει η Jolie η οποία είναι μητέρα 6 παιδιών. «Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μπορώ να έχω αυτή την οικογένεια, είναι μόνο επειδή βρισκόμαστε μια πολυπολιτισμική χώρα που αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και διαφορετικές θρησκείες. Οι κόρες μου έχουν τις ελευθερίες που έχουν επειδή είναι Αμερικανοί πολίτες και θεωρώ πως μόνο όταν αγωνιζόμαστε ώστε και οι άλλοι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα, ιδιαίτερα τις άλλες γυναίκες, είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», είπε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie.


Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και ακτιβίστρια παραδέχεται ότι μιλάει πολύ συχνά για το έργο της στις κόρες της τη 13χρονη Zahara, την 11χρονη Shiloh και την 9χρονη Vivienne με την ελπίδα να τις εμπνεύσει να πράξουν ανάλογα κάποτε στη ζωή τους.


«Αυτό που λέω στις κόρες μου είναι το εξής: «Αυτό που σας ξεχωρίζει είναι αυτά που είστε διατεθειμένες να κάνετε για τους άλλους. Οποιαδήποτε μπορεί να φορέσει ένα ωραίο φόρεμα και να κάνει ένα ωραίο μακιγιάζ. 


Είναι το μυαλό σας αυτό που θα σας καθορίσει. Βρείτε ποιες είστε, τι σκέφτεστε και ποια είναι τα πιστεύω σας. Παλέψτε ώστε και οι γύρω σας να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με εσάς», δηλώνει. «Μια ζωή που προσφέρεις είναι μια ζωή που αξίζει να ζεις».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs