Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αποκάλυψη από την Τζίτζι Χαντίντ: Πάσχω από σπάνια ασθένεια, γι' αυτό και χάνω βάρος


Το να είσαι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο μπορεί να μοιάζει ονειρικό, αλλά έχει ...
και προβλήματα, όπως ανακάλυψε με μεγάλη ταχύτητα η Τζίτζι Χαντίντ. 




Αρχικά, όταν ξεκινούσε την καριέρα της, η Τζίτζι Χαντίντ είχε δεχθεί κριτικές για τις καμπύλες της (μάλιστα, η ίδια είχε πει ότι είχε θεωρηθεί ως «ογκώδης» για μοντέλο).

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η κριτική έχει αλλάξει, και αφορά στην απώλεια βάρους που το πασίγνωστο μοντέλο έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα. Όμως, όπως και στην αρχή, έτσι και τώρα, η Τζίτζι δεν... μάσησε, και απάντησε στους επικριτές της αποκαλύπτωντας ότι πάσχει από ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Συγκεκριμένα, η Τζίτζι σε αναρτήσεις της στα social media ανέφερε ότι πάσχει από την Ασθένεια του Χασιμότο, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί δυσλειτουργεία στον θυρεοειδή. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν η πανέμορφη Τζίτζι να παθαίνει κατακράτηση υγρών, η οποία παρουσιαζόταν ως... καμπύλες.

Όπως είπε, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει φαρμακοθεραπεία για να καταπολεμήσει τα διάφορα συμπτώματα της Ασθένειας του Χασιμότο, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο μεταβολισμός και το σώμα της. 'Ετσι, όπως είπε η ίδια, στην ουσία αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι το σώμα χωρίς τα συμπτώματα της ασθένειας, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις συνήθειες και τον τρόπο ζωής της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs