Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Πλαστικός Χειρουργός αποφασίζει να Μεταμορφώσει τη γυναίκα του. Το Αποτέλεσμα;


Ένας πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τη σύζυγό του ως μοντέλο για να τραβήξει ...
νέους πελάτες, «επανασχεδιάζοντας» την εμφάνισή της με αισθητικές επεμβάσεις.




Ο 47χρονος Phillip Craft διαχειρίζεται τη δική του κλινική στο Μαϊάμι και αναφέρει ότι επεμβαίνει αισθητικά στο σώμα της συζύγου του Anna, από τότε που γέννησε τους δύο γιους τους.

Η 43χρονη Anna δηλώνει ενθουσιασμένη, καθώς θεωρεί ότι έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα, χάρη στον σύζυγό της.


Κατά τη διάρκεια του 20χρονου γάμου τους, η Anna έχει υποβληθεί σε πλαστική στήθους, λιποαναρρόφηση, ενίσχυση γλουτών, γλυπτική κοιλιακών, μπότοξ και αύξηση χειλιών.


Αν και στην αρχή ήταν διστακτική να κάνει αισθητικές επεμβάσεις, άλλαξε γνώμη όταν το σώμα της άλλαξε μετά τη γέννηση των δύο γιων τους, του 13χρονου πλέον Aston και του 11χρονου Phillip Jr.


Τώρα δηλώνει πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, που είναι δεκτική σε επιπλέον αισθητικές επεμβάσεις από τον σύζυγό της.


Η ίδια δήλωσε: «Στον Phillip αρέσει να επανασχεδιάσει τα σπορ αυτοκίνητά του, τα έπιπλά μας και κυρίως εμένα. Έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισα να του επιτρέψω να με αλλάξει.»


Ο 47χρονος Phillip προσθέτει: «Πάντα λέω στους ασθενείς μου, «Αν θέλετε να μάθετε πόσο καλός χειρουργός είμαι, τότε κοιτάξτε τη γυναίκα μου». Η Anna πλησιάζει την τελειότητα.»

«Μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις μου, νομίζω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη από τότε που την γνώρισα, σε ηλικία 22 ετών.»

Η Anna δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για την πλαστική χειρουργική μέχρι το 2003, όταν γέννησε τον πρώτο τους γιο, αλλά ένιωθε ανασφάλεια από τις αλλαγές στο σώμα της. «Μετά το πρώτο μου παιδί, ένιωθα ότι το σώμα μου δεν ήταν το ίδιο. Βοηθούσα τον Phillip στη δουλειά του και έβλεπα όμορφες 60αρες με φοβερά σώματα να κάνουν επεμβάσεις.


«Τότε σκέφτηκα «Γιατί όχι;» Ήθελα να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου και ήξερα ότι στον Phillip θα άρεσε να με επανασχεδιάσει.»

Έκανε την πρώτη της αισθητική επέμβαση το 2005, πλαστική στήθους, μετά τη γέννηση του δεύτερου τους γιου και ενθουσιάστηκε με το τελικό αποτέλεσμα και σύντομα ζήτησε από τον σύζυγό της να προχωρήσει και σε άλλη εγχείρηση.

«Θεωρώ ότι το μπότοξ και οι ενέσεις κολλαγόνου είναι απαραίτητα για γυναίκες άνω των 25 ετών για να διατηρήσουν την ομορφιά τους. Το να δείχνει μια γυναίκα φυσική, δεν σημαίνει πάντα να είναι φυσική. Δε θα έλεγα όχι σε επιπλέον επεμβάσεις, είναι σα να βάζεις σιδεράκια ή να πηγαίνεις κομμωτήριο. Αν κάνει μια γυναίκα να νιώσει καλύτερα και ενισχύει την ομορφιά της, τότε θα έλεγα να το κάνει.»


Ο Phillip ενθαρρύνει την Anna να ακολουθήσει υγιεινή διατροφή για να διατηρήσει το νέο της σώμα.


Ο ίδιος εξηγεί: Η πλαστική χειρουργική δεν δίνει το ελεύθερο να τρώτε ό,τι θέλετε. Πρέπει να ασκείστε και να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Στην οικογένεια τρώμε πολλά ψάρια, βοδινό και λαχανικά.»


Η Anna εργάζεται στην κλινική του συζύγου της και αποτελεί ζωντανή απόδειξη των ικανοτήτων του χειρουργού άντρα της. Ο Phillip αναφέρει: «Όταν έρχονται πελάτες, λέω ότι η γυναίκα μου είναι το μοντέλο της δουλειάς μου. Δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs