Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έφηβη τραβάει κάθε χρόνο την ίδια φωτογραφία με τη μητέρα της επί 4 χρόνια, αλλά η τελευταία φωτογραφία ραγίζει καρδιές


H χρήστης του Twitter με το όνομα @ nanatat07 και η μητέρα της τραβούσαν μία ετήσια selfie για...
χρόνια, αλλά τελευταία τους φωτογραφία έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα.




“Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα στο σχολείο”, έγραψε η έφηβη στο Twitter. “Για 4 χρόνια τραβούσα φωτογραφίες με τη μαμά μου την πρώτη και την τελευταία μέρα του σχολείου μου.”

“Δεν κατάφερε να είναι εδώ να βγάλει μαζί μου την τελευταία, αλλά η δύναμή της με ώθησε να μείνω δυνατή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σκληρή μου δουλειά είναι αφιερωμένη σ’ εκείνη!”

Η συναισθηματική ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 558 χιλιάδες Likes και 113 χιλιάδες κοινοποιήσεις σε λίγες μόλις ημέρες. “Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη, αυτό σημαίνει πολλά για μένα!”

Η χρήστης του Twitter με τ’ όνομα @nanatat07 μόλις αποφοίτησε από το σχολείο

Τελευταία, η νεαρή άρχισε να μοιράζεται τις φωτογραφίες με τις όμορφες στιγμές που ζούσε με τη μητέρα της.










“Δεν κατάφερε να είναι εδώ να βγάλει μαζί μου την τελευταία, αλλά η δύναμή της με ώθησε να μείνω δυνατή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σκληρή μου δουλειά είναι αφιερωμένη σ’ εκείνη!”

Η τελευταία της ανάρτηση προκάλεσε συγκίνηση στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν πως η μητέρα της πρέπει να είναι πολύ περήφανη για ‘κείνη.

“Έκλαψα μόλις είδα το ποτήρι των Starbucks πάνω στον τάφο,” έγραψε η χρήστης @whitesidesok_

“Είμαι πολύ περήφανη για σένα. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις στο μέλλον όλους σου τους στόχους. Οι μαμάδες μας θα συναντηθούν στον παράδεισο,” έγραψε η @oxminaox

H νεαρή ήταν συγκλονισμένη από τα μηνύματα που έλαβε και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή του.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξη που μου δείχνετε, σημαίνει πολλά για μένα. Τα μηνύματά σας με έκαναν να δακρύσω.”

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs