Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η 43χρονη από την Ταϊβάν που μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη - Ποιο είναι το μυστικό της;


Είναι σχεδιάστρια και είναι περιζήτητη στο ίντερνετ. Ο λόγος δεν είναι μόνο τα σχέδια της αλλά και ...
η εμφάνισή της. 

Κι αυτό γιατί η Lure Hsu έχει φτάσει αισίως τα 43, αλλά μοιάζει τουλάχιστον μια 20ετία μικρότερη. Και το διαδίκτυο θέλει να μάθει το μυστικό της.

Η σχεδιάστρια από την Ταϊβάν, οφείλει την νεανική της εμφάνιση σε έναν συνδυασμό κληρονομικότητας αλλά και αυστηρής διατροφής και άσκησης, όπως έχει αναφέρει η ίδια, ώστε η γοητεία της να μην χαθεί ποτέ.

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό «Friday» της Ταϊβάν, δήλωσε πως τα δερματικά προβλήματα μπορούν να λυθούν με συχνή ενυδάτωση. Ο ήλιος μοιάζει να μην την έχει αγγίξει αλλά η ίδια δήλωσε πως παίρνει μικρές δόσεις συχνά, αλλά για λίγο. Ο ήλιος όπως λέει «ξηραίνει το δέρμα της και μπορεί να κάνει τις γραμμές του προσώπου πιο τραχιές» και γι’ αυτό, βάζει αντιηλιακό κάθε φορά προτού βγει στον δρόμο.

Οι ακόλουθοι στο Instagram έχουν φτάσει τους 715 χιλιάδες, οι οποίοι θαυμάζουν τα κάλλη της και την καθημερινότητά της 43χρονης σχεδιάστριας. Ξεκινάει το πρωινό της με σκέτο καφέ, και αποφεύγει την ζάχαρη, όπως και τα λιπαρά φαγητά, κάτι όμως που δεν κάνει με τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία τιμάει πολύ συχνά.

Είναι άλλωστε χορτοφάγος και επιλέγει τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν αρκετό χωρίς την καθημερινή άσκηση, η οποία είναι καθημερινό κεφάλαιο του προγράμματός της.

Η 43χρονη Lure είναι ιδιοκτήτρια μια εταιρίας ρούχων στην χώρα της και πολλές φορές φορά η ίδια τα προϊόντα της, ποστάρωντας της φωτογραφίες στα social media.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο