Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Νεκρός 68χρονος μετά από καβγά με Ιταλούς τουρίστες στην Πάρο - Η παρατήρηση που οδήγησε στην τραγωδία


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου για τον άδικο χαμό ενός κατοίκου του νησιού. ...Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Το μεσημέρι της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τους έκανε την παρατήρηση, γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη, τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν και κατέληξε σήμερα το πρωί σκορπώντας σε πένθος ένα ολόκληρο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η αστυνομία δεν είχε πει το τελευταίο λόγο και τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs