Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Στο ταμείο ανεργίας ο σεκιουριτάς που «τις αμολούσε» κάθε μέρα στη δουλειά και ανέβαζε τα βίντεο στο Instagram!


Είχε γίνει διάσημος μέσω του λογαριασμού που διατηρούσε εδώ και έξι μήνες, με τίτλο «Ο ειδήμων της πορδής», αλλά αυτό που αναρωτιόμαστε είναι πόση ...
ηλιθιότητα μπορεί κάποιος να κουβαλάει 
ώστε να μην καταλαβαίνει ότι αυτό θα έπρεπε να το κοινοποιεί μόνο στους κολλητούς του αν ήθελε να κάνει πλάκα και να κρατήσει και την δουλειά του;

Άνεργος είναι πλέον ένας Αμερικανός σεκιουριτάς από την Φλόριντα, ο οποίος εδώ και έξι μήνες διατηρούσε έναν άκρως επιτυχημένο λογαριασμό στο Insragram με τίτλο «Ο Ειδήμων της Πορδής». 

Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από τον όχι και τόσο κομψό τίτλο της σελίδας του, ο φύλακας με το ψευδώνυμο Paul Flart ανέβαζε βίντεο που τον έδειχνε να... αερίζεται, συγκεντρώνοντας μάλιστα πολλά like και επαινετικά σχόλια από τους χιλιάδες φαν του.

Η επιτυχία του ομολογουμένως πρωτότυπου λογαριασμού βγήκε τελικά «ξινή» στον σεκιουριτά, αφού το νοσοκομείο όπου εργαζόταν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε στους διαδρόμους του, και του ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόλυσή του. 

Η επίσημη αιτιολόγηση της απόφασης της διοίκησης ωστόσο δεν έκανε λόγο για... τα δύσοσμα αέρια, αλλά για το γεγονός ότι ο φύλακας χρησιμοποιούσε τόσο συχνά το κινητό του εν ώρα καθήκοντος, και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του με στολή, κάτι που είναι αντίθετο με τον κανονισμό.Ο Paul Flart (το αληθινό του όνομα είναι Doug) αποφάσισε να αρχίσει να ανεβάζει τα συγκεκριμένα βίντεο στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, όταν συνειδητοποίησε ότι τα χολ αναμονής και οι διάδρομοι του νοσοκομείου έχουν εξαιρετική ακουστική. «Μια μέρα άφησα μια γερή και ο ήχος ακούστηκε κρύσταλλο. Έτσι αποφάσισα την επόμενη φορά να το καταγράψω, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η ιδέα του λογαριασμού στο μυαλό μου», είπε στο Vice ο Doug.

Στόχος του λογαριασμού ήταν να προσφέρει τη χαρά και το γέλιο, επιμένει ο σεκιουριτάς, που θεωρεί άδικη την απομάκρυσή του, αφού «έτσι κι αλλιώς όλοι τις αφήνουμε πού και πού». 

Πάντως δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει αυτήν την αλλόκοτη παράδοση και στην νέα του εργασία, κι αν αυτή τη φορά θα προνοήσει να ενημερώσει σχετικά τον εργοδότη του!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs