Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Μην πειράξετε αυτή την κοπέλα, θα φάτε ξύλο τόσο από εκείνη όσο και από τον διάσημο πατέρα της (Photos) Μην είναι η κόρη του Τσακ Νόρρις; Μην είναι η κόρη του Στήβεν Σιγκάλ;


Όχι είναι η κόρη ενός άλλου διάσημου ηθοποιού πολεμικών τεχνών....

Είναι μαυρομάλλα.

.................................
Έχει τέλεια γυμνασμένο κορμί και όμορφο πρόσωπο.Τα ανοίγματα των ποδιών της μπορούν να «προδώσουν» ποιος είναι ο πατέρας της.
Είναι η κόρη του Ζαν Κλοντ Βαντάμ.Είναι σήμερα 25 ετών, η Μπιάνκα Μπρι Βαντάμ και από μικρή είχε σαν ίνδαλμα τον ηθοποιό πατέρα της.

Έτσι ακολούθησε και εκείνη το δρόμο των πολεμικών τεχνών.


Δείχνει μάλιστα πως η θηλυκότητα μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με τον δυναμισμό.


Η ίδια όπως και ο Ζαν Κλοντ, ασκείται καθημερινά επί πολλές ώρες και διατηρεί το κορμί της ευλύγιστο και δυνατό.Παράλληλα με τις πολεμικές τέχνες η Μπιάνκα Μπρι ασχολείται και με το πατινάζ και λίγο έλειψε να κατέβει στους Ολυμπιακούς αγώνες, αν ένας τραυματισμός δεν της στερούσε την ευκαιρία.


Η Μπιάνκα Μπρι, έχει ένα υπέροχο κορμί, καλογυμνασμένους κοιλιακούς αλλά περισσότερο από όλα ξεχωρίζει για τα ανοίγματα των ποδιών της και τα εκπληκτικά λακτίσματα που μπορεί να δώσει.


Ο πατέρας της, παρά το γεγονός ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 90, άρχισε να γίνεται γνωστός, κατάφερε να κρατήσει τη μικρή (τότε) κόρη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπάθησε να την μεγαλώσει όπως όλα τα άλλα παιδιά που δεν έχουν κάποιον διάσημο πατέρα.


Και σε ένα βαθμό τα κατάφερε και για το λόγο αυτό όσοι γνωρίζουν την Μπιάνκα Μπρι, μιλούν για ένα σοβαρό και προσγειωμένο κορίτσι.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs