Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες αποκαλύψεις στη Λαμία: Εκτός από τη Γαλλίδα καταγγέλλουν τον δράστη 2 Ελληνίδες για βιασμό - «Με κακοποιούσε 12 χρόνια»


Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον 34χρονο εθνοφύλακα στη Λαμία ο οποίος ...
κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του στη Λαμία, 




μια 40χρονη Γαλλίδα, με την οποία είχε γνωριστεί μέσα από δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Φαίνεται πως μετά τη σύλληψη του με την κατηγορία της αρπαγής και παράνομης κράτησης και άλλα φερόμενα θύματα του κατηγορούμενου αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για τον εφιάλτη τον οποίο ζούσαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τη Δευτέρα πέρασαν το κατώφλι τη ς Ασφάλειας Λαμίας δύο Ελληνίδες 35 και 24 χρονών αντίστοιχα,οι οποίες κατήγγειλαν ότι είχαν πέσει θύματα του κατηγορουμένου.

Οι γυναίκες υποστήριξαν ότι κατά το παρελθόν διατηρούσαν μακροχρόνια ερωτική σχέση με τον 34χρονο . Όταν όμως για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν να διακόψουν τη σχέση τους εκείνος άρχισε να τις εκβιάζει.

Μέσω οπτικοαουστικού υλικού, που ο κατηγορούμενος υποστήριζε ότι κατείχε από τις συναντήσεις με τις δύο γυναίκες, τις εκβίαζε και τις υποχρέωνε να πηγαίνουν στο σπίτι του όπου τους κακοποιούσε, όπως λένε, σωματικά και σεξουαλικά.

Χαρακτηριστική του εφιάλτη που όπως ισχυρίζονται ζούσαν επί χρόνια οι δύο γυναίκες, είναι η κατάθεση που σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις διωκτικές αρχές η 35χρονη.

«Άρχισε να με εκβιάζει απειλώντας ότι θα με εκθέσει στο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον με οπτικοακουστικό υλικό που είχε εν αγνοία μου, στην κατοχή του. Με υποχρέωνε να πηγαίνω σπίτι του όπου και με κρατούσε δίχως τη θέληση μου και με κακοποιούσε συστηματικά τόσο σωματικά όσο και σεξουαλικά. Αυτός ο εφιάλτης διήρκησε 12 χρόνια. Αποφάσισα να μιλήσω τώρα που τον έπιασαν, έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του.»

Η 35χρονη κατηγορεί τον Εθνοφύλακα για αρπαγή και βιασμό, ενώ η 24χρονη, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι τον γνώρισε τα 2012 μέσα από ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέπτυξαν δεσμό αλλά στην πορεία διέκοψε μαζί του, τον κατήγγειλε για βιασμό.

Εν τω μεταξύ σε πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, πριν επιστρέψει πίσω στην πατρίδα και την κόρη της, βρίσκεται η 40χρονη Γαλλίδα την οποία ο οποία ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κρατούσε κλειδωμένη και δεμένη για τουλάχιστον δύο ημέρες στην οικία του, προσπαθώντας να συνέλθει ό τον εφιάλτη που υποστηρίζει ότι έζησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γαλλίδα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 34χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά απειλώντας την.

«Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου» φέρεται να της είπε.

Ο δικηγόρος του 34χρονου πάντως, κατά τη μεταγωγή του πελάτη του – όπως και της νεαρής συμβίας του, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία – κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs