Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αν φας αυτές τις 4 τροφές πριν το σeξ θα το απολαύσεις περισσότερο


Το «dating» έχει μετατραπεί σε επιστήμη τις τελευταίες δεκαετίες. Που πάντα εμπεριέχει γεύμα. ...
Η κατάληξη του ραντεβού μετά το γεύμα είναι μια άλλη συζήτηση, 
αλλά όπως λένε μερικοί ειδικοί, έχει μια σχέση με το μενού του ραντεβού.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που υπόσχονται μέγιστη σeξουαλική απόλαυση και διέγερση, αν τις καταναλώσεις πριν το σeξ. Όπως οι 4 παρακάτω...


Σπανάκι

Το σπανάκι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι πλούσιο σε μαγνήσιο. Το σπανάκι, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, μπορεί να κάνει θαύματα κατά την διάρκεια του σeξ.

«Χάρη στην αυξημένη ροή αίματος λειτουργεί όπως το Viagra, και έτσι μπορεί να αυξήσει τη διέγερση και να κάνει το σεξ πιο ευχάριστο», λέει η ψυχολόγος και σεξουαλική εμπειρογνώμων Tammy Nelson. «Οι γυναίκες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό και οι άντρες αποκτούν πιο εύκολα στύση», προσθέτει.


Κόκκινο κρασί

Ενισχύει την λίμπιντο και σε χαλαρώνει. Σύμφωνα με μελέτη, γυναίκες που ήπιαν 1ή 2 ποτήρια κρασί, είχαν αυξημένη σeξουαλική διέγερση. Η πλούσια αντιοξειδωτική δράση του κόκκινου κρασιού ενεργοποιεί την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στο αίμα, το οποίο χαλαρώνει τους τοίχους των αρτηριών. Αυτό αυξάνει τη ροή αίματος… προς τα κάτω, προκαλώντας σeξουαλική διέγερση. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί μπορεί να πετύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.


Μαύρη σοκολάτα

Η κατανάλωσή της μειώνει το άγχος και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία, αφού η μαύρη σοκολάτα περιέχει φλαβονοείδη, μια από τις μεγαλύτερες χημικές κατηγορίες δευτερογενών μεταβολιτών που απαντώνται στο φυτικό βασίλειο. Έτσι στέλενιτο αίμα εκεί που πρέπει.


Πράσινο τσάι

Βοηθά στο αδυνάτισμα όπως ξέρουμε, αλλά και στην σeξουαλική μας ζωή. Αυξάνει την επιθυμία και την ροή του αίματος στα γεννητικά όpγανα. Και εδώ, σε αντίθεση με το κόκκινο κρασί, η ποσότητα δεν είναι αποτρεπτική...