Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Κρατούσε έφηβη αιχμάλωτη για 9 μήνες και την βiαζε - «Μου έβαλε ηλεκτροφόρο κολάρο για να μη φωνάζω»


Για εννέα μήνες την κρατούσε αιχμάλωτη σε κοντέινερ και την βiαζε επανειλημμένα. ...




Η 19 ετών πλέον, Άμπιγκειλ Χερνάντεζ, εξιστορεί τέσσερα χρόνια μετά την φρίκη που βίωσε στα χέρια του 39χρονου απαγωγέα και βασανιστή της, Ναθάνιελ Κίμπι.

Η έφηβη απήχθη από τον Κίμπι τον Οκτώβριο του 2013, όταν επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο, στο Νιου Χάμπσαϊρ, της Μ. Βρετανίας.


Ο Κίμπι της έκανε πρόταση να την πάει εκείνος με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της και εκείνη δέχτηκε γιατί τα παπούτσια της την είχαν «χτυπήσει» στα πόδια και υπέφερε.

Για εννέα μήνες, την κρατούσε αιχμάλωτη σε ένα κοντέινερ που βρισκόταν στην αγροτική ιδιοκτησία του. Ο Κίμπι την ανάγκασε να φορέσει ένα ηλεκτροφόρο κολάρο που την χτυπούσε όταν φώναζε και την βiαζε επανειλημμένα.


Σε συνέντευξη που έδωσε στο ABC, αποκάλυψε ότι ο Κίμπι, ο οποίος θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, δεν της έλεγε το όνομά του και αντ 'αυτού της είπε να τον αποκαλεί «αφέντη».

Της έλεγε: «Ξέρεις, σκέφτομαι να βρω κάτι λίγο πιο ανθρώπινο για να σε κρατάω σιωπηλή. Σκέφτομαι ένα ηλεκτροφόρο κολάρο. Ξέρετε, όπως αυτά που φορούν τα σκυλιά»

«Θυμάμαι ότι το έβαλε σε μένα. Και μου είπε, "Εντάξει, δοκιμάστε να ουρλιάξεις".

Μόλις άρχισα σιγά-σιγά να δυναμώνω τη φωνή μου. Και τότε, με χτύπησε. Έτσι, εκείνος είπε: "Εντάξει, τώρα ξέρεις πώς είναι η αίσθηση», είπε.
Τον Ιούλιο του 2014, ο Κίμπι αποφάσισε ξαφνικά να απελευθερώσει την έφηβη.

Της πήρε μια εβδομάδα πριν αποκαλύψει στην οικογένειά της και στις αστυνομικές αρχές, γιατί ήταν τόσο φοβισμένη γι 'αυτόν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs