Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Κλήσεις σε 10 «υπόπτους» για τη Folli Follie από την Οικονομική Εισαγγελία


Δέκα άτομα καλεί συνολικά η Οικονομική Εισαγγελία προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση της Folli Follie. ...



Τα αδικήματα για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις είναι αυτά της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, σε βαθμό κακουργήματος.

Το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου θα περάσουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Δημήτρης, Γεώργιος και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, τρία μέλη του ΔΣ του Ομίλου, ο οικονομικός διευθυντής, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που φέρεται να υπέγραψε τους υπό έρευνα ισολογισμούς αλλά και ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα φέρονται να βρίσκονται στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη και ήδη με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες τους, και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που έχουν στην κατοχή τους.

Οι «ύποπτοι» μέσω των συνηγόρων τους αναμένεται να λάβουν προθεσμίες ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας πριν βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη κίνηση μαρτυρά πως η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται σε κομβικό σημείο και από τις εξηγήσεις που θα δώσουν τα 10 πρόσωπα που έχουν κληθεί ως ύποπτοι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το επόμενο βήμα του εισαγγελέα. Παράλληλα, στο στόχαστρο του εισαγγελέα βρίσκεται και ο χειρισμός της υπόθεσης των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs