Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Τουρκία: Ιερόδουλες έκαναν μήνυση σε οίκο ανοχής - Μία απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλας έλαβε χώρα στην Αδριανούπολη


Μία απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλας έλαβε χώρα στην Αδριανούπολη, όταν τρεις ιερόδουλες πλήρωσαν...
πολύ ακριβά την αγάπη τους για τις γάτες. 
Οι τρεις γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν σε νόμιμο οίκο ανοχής της περιοχής, απολύθηκαν επειδή τάιζαν... αδέσποτες γάτες.

Το πρακτορείο Demirören μετέδωσε σήμερα ότι οι τρεις ιερόδουλες είχαν «υιοθετήσει» περισσότερες από 30 αδέσποτες γατούλες και τις τάιζαν στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει πριν από δέκα μήνες στο κτηριακό συγκρότημα του εν λόγω οίκου. Μάλιστα, το είχαν πάει ένα βήμα παραπέρα χτίζοντας ένα μικρό σπιτάκι για γάτες και σκύλους στον κήπο του.

Ωστόσο, αυτή την αγάπη των τριών γυναικών για τα ζώα δεν φαίνεται ότι συμμερίζονταν κάποιες από τις συναδέλφους τους, που διαμαρτηρήθηκαν στους ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, οι ιερόδουλες καταγγέλλουν ότι οι τελευταίοι, όχι μόνο τις απέλυσαν, αλλά πυροβόλησαν κατά μιας από τις «φιλοξενούμενες» γάτες, ονόματι Κιναλί.

Το ζώο επέζησε, αλλά με σημάδια από τις σφαίρες στο σώμα του, τονίζει η Μουριέτ Τασβούρ, μια από τις κοπέλες, ενώ οι δράστες τη γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο.

Οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον τους στο γραφείο του τοπικού εισαγγελέα. «Οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής είναι τέρατα. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους», πρόσθεσε η Τασβούρ, μιλώντας σε τοπικά μέσα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs