Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στάσεις εργασίας την Παρασκευή στο μετρό - Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης


Σε προειδοποιητικές κινητοποιήσεις και στάση εργασίας προχωρούν την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. ...



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σωματείου τους, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη λειτουργίας έως τις 9 το πρωί, και από τις 11 το βράδυ μέχρι τη λήξη της λειτουργίας. 

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων, καθώς και την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας. 

Παράλληλα, καταγγέλλουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει. 

Επίσης, κάνουν λόγο για αυθαιρεσία της διοίκησης στη διαδικασία εξέλιξης προσωπικού καταστρατηγώντας, κάθε έννοια του κανονισμού εργασίας, τη γενική απαξίωση του φορέα και τη στοχοποίηση εργαζομένων με μονομερείς βλαπτικές μεταβολές. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs