Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Περίμεναν για χρόνια για να ανοίξουν αυτό το γαμήλιο δώρο ‑ Να τι είχε μέσα!


Η Kathy Gunn και ο σύζυγός της έχουν παντρευτεί πριν δέκα χρόνια, και έχουν δυο παιδιά. ...



Την ημέρα του γάμου τους, η θεία της Kathy τους έδωσε το γαμήλιο δώρο. Το δώρο όμως ήταν διαφορετικό από τα άλλα και είχε μια μοναδική εντολή συνδεδεμένη με αυτό! Δεν μπορούσαν να το ανοίξουν αμέσως, έπρεπε να περιμένουν τον πρώτο μεγάλο καυγά!

Σίγουρα, με μια τέτοια περίεργη οδηγία, παρέμεινε ασαφές για το πότε ακριβώς θα είχαν έναν καυγά αρκετά σοβαρό για να δικαιολογήσει το άνοιγμα του δώρου της θείας!

"Υπήρχαν προφανώς πολλές διαφωνίες, καυγάδες και πολλές φορές σκεφτήκαμε να χωρίσουμε κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων" λέει η Kathy. Aλλά ποτέ δεν άνοιγαν το κουτί! Γιατί;

"Πιστεύω ειλικρινά ότι και οι δύο αποφεύγαμε να στρέψουμε το κουτί γιατί θα συμβόλιζε την αποτυχία του γάμου μας. Για εμάς, θα σήμαινε ότι δεν είχαμε ό, τι χρειάζεται για να παλέψουμε για το γάμο μας - και είμαστε και οι δύο πολύ πεισματάρηδες και αποφασισμένοι! Έτσι, μας ανάγκασε να επανεξετάσουμε τις καταστάσεις κάθε φορά! Ήταν τόσο τρομερό αυτό που είχε συμβεί ή μπορούσαμε να το αφήσουμε να ξεχαστεί; Ήταν πραγματικά καιρός να ανοίξουμε το κουτί;".

Eν τέλει το κουτί άνοιξε. Είχε μέσα δυο ποτήρια κρασί, χρήματα και δυο σημειώματα. Ένα για την Kathy και ένα για τον Brandon! Στο ένα σημείωμα έλεγε, ετοιμασε ένα ζεστό λουτρό, άνοιξε ένα κρασί και πάρε λουλούδια και στον άλλον πάρε κάτι να φάτε (παρέα).

Το θέμα όμως όπως λέει η ίδια, δεν ήταν το περιεχόμενο του κουτιού αλλά τα μαθήματα ζωής που πήραν και οι δυο τους κάθε φορά που είχαν έναν καυγά και τον ξεπερνούσαν: ανεκτικότητα, κατανόηση, συμβιβασμό και υπομονή που θα ήταν δύσκολο, αν όχι αδύνατο να κυριαρχήσει, μέσω συμβούλων γάμου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου, αν οι ίδιοι δεν το ήθελαν!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs