Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

«Τελειώνει» άμεσα τον Βράνιες η Αντερλεχτ μετά την ανάρτηση με τη μολότοφ στο ΑΕΚ-Αγιαξ


Η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να πουλήσει άμεσα τον Όγκνιεν Βράνιες έπειτα από την ανάρτηση που έκανε και το ...
μήνυμα που έστειλε για τα επεισόδια στο ΑΕΚ – Άγιαξ.




Ο Βόσνιος αμυντικός ξεσήκωσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Άντερλεχτ έπειτα από την ανάρτηση που έκανε για τους οπαδούς του Άγιαξ, με τους οποίους οι «μοβ» είναι αδελφοποιημένοι.

Ο Βράνιες ανάρτησε τη στιγμή της ρίψης της μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, γράφοντας: «Καλωσορίσατε στην κόλαση».


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις δεν ήρθαν μόνο από τους οπαδούς της Άντελρεχτ, αλλά και από τη διοίκηση και τον προπονητή Χέιν Βανχάεζμπρουκ, που έσπευσαν να καταδικάσουν άμεσα την ενέργεια του Βόσνιου αμυντικού.

Πλέον, όπως γράφουν στο Βέλγιο οι δύο μεγάλες εφημερίδες της χώρας (Het Nieuwsblad και Het Laatste Nieuws), στην Άντερλεχτ έχουν πάρει την απόφαση να πουλήσουν τον Βράνιες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει με τη συμπεριφορά του από το καλοκαίρι είναι πολλά.

Ο Βράνιες δεν είναι χαρούμενος στις Βρυξέλλες, έχει θέματα πειθαρχίας με τις κόκκινες που έχει αντικρίσει, ενώ έχει κάκιστες σχέσεις με τον Τύπο, ακόμα και με το επίσημο κανάλι της Άντερλεχτ, στο οποίο σπάνια εμφανίζεται για δηλώσεις. Έτσι στη διοίκηση του βελγικού συλλόγου έχουν πάρει την οριστική απόφαση να παραχωρήσουν τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, λίγους μόλις μήνες έπειτα από την απόκτησή του έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την ΑΕΚ.
Πηγή: gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs