Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Nomads: Η Αλεξανδράκη επέστρεψε και αποχώρησε ξανά - Το μήνυμα του Πούμπουρα


Μία ακόμη ανατροπή είχαμε χθες στο επεισόδιο του Nomads, καθώς λίγο πριν τη λήξη του είδαμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη...



να επιστρέφει κανονικά στο παιχνίδι. Ενώ οι συμπαίκτες της φάνηκαν έκπληκτοι, αφού δεν γνώριζαν κάτι, το μοντέλο δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Εν συνεχεία, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκατσε με τους συμπαίκτες της στο τραπέζι και συζήτησε με τον Μάριο Ακριβόπουλο για τον σύντροφό της, ξεσπώντας και πάλι σε κλάματα. Μόλις λίγο αργότερα, αποχώρησε ξανά από την παραλία. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ο παρακάτω διάλογος:


«Είσαι καλά; Συνήλθες;», τη ρώτησαν οι συμπαίκτες της.

«Αυτό εγώ δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου, σωματικά να είμαι μια χαρά- ενώ όλοι εσείς είχατε τους γιατρούς από πάνω σας και ξαφνικά να βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι επειδή δεν είμαι καλά ψυχολογικά και να καίγομαι στον πυρετό», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

«Η πραγματική αγάπη εκεί κρίνεται, στα δύσκολα», τη συμβούλεψε ένας από τους συμπαίκτες της κάνοντάς την να ξεσπάσει και πάλι σε κλάματα.


Σύμφωνα τώρα με ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα στο Twitter, σήμερα θα μας γνωστοποιηθεί το μέλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Nomads! 

Μάλιστα, στο trailer του Nomads, είδαμε την Δήμητρα Αλεξναδράκη να επιστρέφει στην παραλία, ενώ την ακούμε να λέει: «Ξεκίνησαν όλα και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου. Συναισθηματικά εγκλωβίστηκα. Σκεφτόμουν τον σύντροφο μου και ότι θέλω να πάω κοντά του. Σκεφτόμουν μετά το κοινό που με ψήφισε. Σκεφτόμουν τους συμπαίκτες μου. Σκεφτόμουν όλους τους υπόλοιπους και απλά αρρώσταινα. Η απόφασή μου είναι…».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs