Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο σοκ από τον καταστροφικό σεισμό 7 Ρίχτερ στην Αλάσκα -Ερχονται τα πάνω κάτω


Σοκάρουν οι αέριες λήψεις και οι νέες φωτογραφίες από τον ισχυρότατο σεισμό 7 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Αλάσκα. ...




Οπως θα δείτε παρακάτω παρακάτω, δρόμοι μέσα στο χιόνι έχουν κοπεί σε χίλια κομμάτια, γέφυρες έχουν καταρρεύσει και αγωγοί υδροδότησης έχουν σπάσει από το μέγεθος του σεισμού.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φανερώνοντας τον μέγεθος της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε ο σεισμός 7 ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή στις 08:29 τοπική ώρα (19:29 ώρα Ελλάδας) μόλις 13χλμ βόρεια του Άνκορατζ, μιας πόλης με πληθυσμό 300.000 κατοίκων.

Ζημιές σημειώθηκαν και στον ελληνορθόδοξο ναό της Μεταμόρφωσης

Όπως ανέφερε ο μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος (στη μητρόπολη του οποίου υπάγεται η ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Μεταμορφώσεως στο 'Ανκορατζ), με βάση την ενημέρωση που είχε από τον ιερέα π. Βασίλειο Χίλχαουζ, έχουν διαπιστωθεί ρωγμές στον κυρίως ναό, ενώ έπεσαν στο πάτωμα και θραύτηκαν κομμάτια του πολυελαίου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

'Αλλες ζημιές επίσης διαπιστώθηκαν στο παρακείμενο κτήριο που χρησιμοποιείται για τα γραφεία της κοινότητας και ως εκπαιδευτικό κέντρο, ενώ στην αίθουσα της βιβλιοθήκης έπεσαν βιβλία από τα ράφια και σοφάδες.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs