Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Σέρρες: Σε δυο χρόνια ξάφρισε 91.000 από το σπίτι όπου εργαζόταν - Δεν καθάριζε μόνο το σπίτι της 38χρονης εργοδότριάς της, αλλά και τις οικονομίες της


Μια 28χρονη Ελληνίδα εκτός από το να καθαρίζει το σπίτι της 38χρονης εργοδότριάς της, είχε αναλάβει ...
και να "καθαρίζει" χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. 




Από τις αρχές του 2017 οπότε και άρχισε να εργάζεται στο συγκεκριμένο σπίτι στις Σέρρες, είχε κλέψει τμηματικά το ποσό των 91.000 ευρώ.

Η πονηρή 28χρονη είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι για την κλειδαριά του υπνοδωματίου της άτυχης γυναίκας κι έτσι, όταν εκείνη έλειπε, έμπαινε ανενόχλητη και άρπαζε μέρος των χρημάτων και των κοσμημάτων που έκρυβε εκεί.

Η εργοδότριά της είδε κι απόειδε από τις μυστηριώδεις κλοπές και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν ένα ποσό 1.000 ευρώ και της το έδωσαν για να το κρύψει εκεί όπου συνήθιζε.

Όταν η 38χρονη διαπίστωσε πως τα χρήματα έκαναν φτερά, το βράδυ της Τρίτης, τους ειδοποίησε και εκείνοι έκαναν έλεγχο στην οικιακή βοηθό που είχε πάνω της το ποσό και το αντικλείδι που χρησιμοποιούσε. Έτσι, την συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι της, όπου βρήκαν ένα κινητό και ένα κόσμημα τα οποία είχε κλέψει τις προηγούμενες ημέρες.

Η 28χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs