Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Big Fat Indian wedding: Μπιγιονσέ και Χίλαρι Κλίντον στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου Ινδού [εικόνες & βίντεο]


Ένας «Big fat Indian wedding» πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο ινδικό κράτος του ...
Τατζαστάν, για τον γάμο της κόρης του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας, 





με διασημότητες από όλο τον κόσμο, όπως η Μπιγιονσέ, η Αριάνα Χάφινγκτον και η Χίλαρι Κλίντον να καταφτάνουν στην χώρα.

Δεκάδες ναυλωμένα αεροπλάνα πέταξαν για το Ουνταϊπούρ για τους εορτασμούς του γάμου των Ίσα Αμπάνι και Ανάντ Πιραμάλ.

Η 27χρονη Αμπάνι, είναι η κόρη του προέδρου της Reliance Industries, Μουκές Αμπάνι, που κατατάσσεται από το Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας. Την ερχόμενη Τετάρτη θα παντρευτεί τον 33χρονο Πιραμάλ, στην Βομβάη, αλλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο στην πόλη με γλέντια, τραγούδια και χορούς και άλλες τελετές πριν τον γάμο.


Η Αμπάνι αποφοίτησε από το Γέιλ το 2014 και από τότε βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο δύο εταιρειών της αυτοκρατορίας Reliance του πατέρα της. Το 2015, το Forbes, την χαρακτήρισε ως μία από τις Ασιάτισσες γυναίκες που πρέπει να παρακολουθεί κανείς.

Οι Κλίντον και η οικογένεια Αμπάνι είναι γνωστοί εδώ και 18 χρόνια και συναντήθηκαν αρκετές φορές τόσο στην Ινδία όσο και στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα, όταν η Χίλαρι Κλίντον επισκέφθηκε την Ινδία για μια ομιλία σε συνέδριο στη Βομβάη, γευμάτισε με τους Αμπάντι στην 27όροφη κατοικία τους στην Αντίλια – ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο.

Άλλοι διάσημοι που αναμένεται να παραβρεθούν στον γάμο, είναι ο Ινδός μεγιστάνας του χάλυβα Λάκσμι Μιτάλ, ο Τζέιμς Μέρντοχ, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Νικ Τζόνας. Οι επισκέπτες μάλιστα παρακολούθησαν χθες μια ιδιωτική συναυλία της Μπιγιονσέ.
Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμά της σχεδιασμένο από τον Abu Jani Sandeep Khosla. Η 37χρονη τραγουδίστρια συνδύασε το κόκκινο φόρεμα με τις χρυσές λεπτομέρειες και την κάπα με πλήθος κοσμημάτων, τόσο στο κεφάλι όσο και στα χέρια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
Διάσημοι μπλόγκερς και αρθρογράφοι gossip περιοδικών ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ τα βίντεο των διάσημων ηθοποιών του Bollywood Shah Rukh Khan και Salman Khan που χορεύουν μαζί στο πάρτι έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν ήδη γίνει viral.







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs