Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Πατέρας φοιτήτριας: Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα - «Γιατί τη σκότωσαν την κόρη μου; Γιατί τους απείλησε»


Την ανάγκη να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης επισήμανε μιλώντας στον ...
ΣΚΑΪ ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας 
που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, εκτιμώντας ότι υπήρξαν απόπειρες βιασμών και εκβιασμών και άλλων κοριτσιών στη Ρόδο.

«Η εκτίμηση αυτή δημιουργήθηκε μετά την αποχώρησή μας από τη Ρόδο. Εκείνες τις ημέρες άρχισαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μέσω κάποιων site ότι υπήρξαν κι άλλες παρόμοιες απόπειρες. Πιθανόν να υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις σαν της κόρης μου που φοβούνταν να μιλήσουν. Μπορεί να βίαζαν και να εκβίαζαν στη συνέχεια» είπε. «Αυτό κάνει τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας» πρόσθεσε.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι "εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν, να εργαστούν"» ανέφερε.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ανέφερε ότι ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη Ελένη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός».

«Τα παιδάκια μας τα μεγαλώνουμε με αξίες κι αν μπουν στο μάτι τέτοιων αετονύχηδων και μετά ντρέπονται να μιλήσουν. Να μιλήσουν στους γονείς τους» σημείωσε.

Και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Γιατί τη σκότωσαν την κόρη μου; Γιατί τους απείλησε. Τη σκότωσαν γιατί τους είπε πως θα τους βάλει φυλακή. Άρχισαν να τη χτυπάνε με μανία… ο ένας την κρατούσε και άλλος την χτυπούσε. Δεν μπορούσε ένας μόνος του να τα βάλει με την κόρη μου δυο μέτρα».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία είπε για τις τοπικές Αρχές της Ρόδου: «Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, θα προσπαθήσουν όποιος εμπλέκεται να πάει εκεί που πρέπει. Τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs