Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Σόκ: Την αποκεφάλισε γιατί δεν του άρεσε η λαχανόσουπα - O δολοφόνος ισχυρίζεται ότι έχασε τα λογικά του με αφορμή τη μαγειρική


Ένας 47χρονος άνδρας αποκεφάλισε τη 43χρονη σύντροφό του επειδή «ήταν άνοστη η λαχανόσουπα ...
που του μαγείρεψε», σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή Σμόλενσκ της Ρωσίας.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα όπου ο δολοφόνος ισχυρίζεται ότι έχασε τα λογικά του με αφορμή τη μαγειρική, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Γείτονες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε χάσει πρόσφατα τη δουλειά του και το είχε ρίξει στο ποτό.Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, αλλά απέτυχε.

Νωρίτερα μέσα στη βδομάδα, μια γυναίκα στη Ρωσία σκότωσε τον σύζυγο της, μαχαιρώνοντάς τον τουλάχιστον 35 φορές, επειδή της έκανε κακή κριτική στη μαγειρική της.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 43χρονος ψαράς, έχασε τη ζωή του επειδή παραπονέθηκε ότι το φαγητό ήταν ανάλατο, ενώπιον καλεσμένων, σε τραπέζι που γινόταν στο σπίτι της οικογένειας. Η 31χρονη σύζυγός του, Ευγενία, περίμενε μέχρι το βράδυ για να τον πάρει ο ύπνος και όταν αυτό συνέβη, τον μαχαίρωσε με μανία μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου τους.

Η γυναίκα, που ομολόγησε το έγκλημα στην αστυνομία, είχε χρησιμοποιήσει το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της στη δουλειά του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs