Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Η Έλεν ΝτιΤζένερις μοίρασε 1.000.000 δολάρια στο κοινό της (pics & vid)


Η Έλεν ΝτιΤζένερις έκανε στο κοινό της, που απαρτιζόταν από ανθρώπους που έκαναν απίστευτα καλές πράξεις...
, το μεγαλύτερο δώρο που έχει δοθεί ποτέ.
Πρόσφατα, η Έλεν ΝτιΤζένερις έκλεισε τα 61 της χρόνια, ωστόσο σε μία special εκπομπή που ετοίμασε έκανε ένα από τα μεγαλύτερα δώρο που έχουν δοθεί σε εκπομπή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έτρεχε μία καμπάνια με γνωστή εταιρεία δημητριακών που παρακινούσε ανθρώπους να κάνουν μία καλή πράξη. Στόχος της καμπάνιας ήταν να φτάσουν τις 1.000.000 καλές πράξεις.

Στην ειδική εκπομπή η Έλεν ΝτιΤζένερις είχε καλεσμένους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για τους συνανθρώπους τους, είτε για κάποιο ζώο που το είχε ανάγκη. 


«Θα ήθελα να γιορτάσω μαζί σας το γεγονός ότι όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε 1.000.000 καλές πράξεις. Η Κένια και ο Τζον με δικά τους έξοδα ταξίδεψαν 800 μίλια για να βοηθήσουν θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ. Η Λόρι είναι δασκάλα και δώρισε το νεφρό της σε μητέρα μαθητή της. Ο Νταν παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να δημιουργήσει έναν οργανισμό για να βοηθήσει κακοποιημένα ζώα φάρμας», είπε μεταξύ άλλων.

Τότε, απευθύνθηκε στο κοινό και τους ενημέρωσε πως κάτω από τις θέσεις τους υπάρχει ένα κουτί με δημητριακά.

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με το δώρο για το πρωινό τους, μόνο που μέσα δεν υπήρχε... φαγητό! 


«Όλοι θα μοιραστείτε αυτό το δώρο, είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ κανείς! Κρατήστε τα Cheerios σας γιατί όλοι θα μοιραστείτε 1.000.000 δολάρια!».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs