Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Μαγικές εικόνες από τη χειμωνιάτικη Βαυαρία


Βουνά, δάση, άγρια ζωή και τοπίο που κόβει την ανάσα.

Υπάρχουν μέρη που πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκονται μόνο στα παραμύθια, ...
όμως ο πλανήτης είναι γεμάτος από τέτοιες όμορφες εκπλήξεις 




οι οποίες κάνουν όλους τους ανθρώπους να μένουν άναυδοι μπροστά στο μεγαλείο τους. Ένα τέτοιο μέρος είναι και η Βαυαρία με την υπέροχη αρχιτεκτονική της αλλά και τη φυσική της ομορφιά- όπως το Εθνικό Πάρκο της Βαυαρίας στη Γερμανία, που βρίσκεται χαμηλά στην οροσειρά των Άλπεων.

Τα δάση της περιοχής αυτής αποτελούν θεάματα που πραγματικά συνεπαίρνουν το μυαλό των επισκεπτών με τις μαγικές και χρωματιστές εικόνες τους. Από το ηλιοβασίλεμα που διασπάται ανάμεσα στους κορμούς των ψηλών δέντρων, μέχρι τα χιόνια και τους πάγους του χειμώνα που θυμίζουν μυθικά τοπία, αυτή η φύση είναι ασυναγώνιστη.

Ακόμα και με ομίχλη, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την μαγική ατμόσφαιρα που αποπνέεται. Το τοπίο συμπληρώνει η άγρια ζωή που κατοικεί εκεί, όπως οι λύκοι,οι αρκούδες, οι κουκουβάγιες και οι αγριόγατες, καθώς και τα ποτάμια και οι πηγές με το τρεχούμενο νερό. Καλύτερα όμως να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω, καθώς καμία φράση και καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτήν την πραγματικότητα:












Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs