Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Επιβάτης πτήσης έριξε κέρματα στη μηχανή πριν την απογείωση για... γούρι (pics & vid)


Ένας προληπτικός επιβάτης, που έριξε μερικά κέρματα για γούρι κοντά στις τουρμπίνες του αεροσκάφους, ήταν η αιτία...
της σαραντάλεπτης καθυστέρησης σε κινέζικο αεροδρόμιο.
Σε μπελάδες με την δικαιοσύνη μπήκε ένας υπέρ-προληπτικός επιβάτης πτήσης στην Κίνα, ο οποίος κατά την επιβίβασή του στο αεροσκάφος αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του ώστε το ταξίδι εκείνου και της οικογένειάς του να εξελιχθεί κατ' ευχήν.

Ο 31χρονος άντρας, λοιπόν, καθώς βρισκόταν στην φισούνα προς το αεροσκάφος έτοιμος να επιβιβαστεί μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του θεώρησε σκόπιμο να πετάξει μερικά κέρματα μικρής αξίας στο χώρισμα μεταξύ φισούνας και αεροσκάφους, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο η πτήση θα εξελιχθεί ομαλά και χωρίς απρόοπτα.


Δυστυχώς, όμως, τόσο για τον άντρα όσο και για τους 101 συνεπιβάτες του, η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους ασφαλείας του αεροδρομίου, καθώς το πέταγμα των κερμάτων καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.


Έτσι, λίγες στιγμές αργότερα, κι αφού τα κέρματα εντοπίστηκαν στον διάδρομο απογείωσης, γεγονός που θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό, τόσο για την συγκεκριμένη πτήση όσο και για όσες ήταν προγραμματισμένες για αργότερα, ο προληπτικός επιβάτης συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, από όπου κι αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να διασφαλίσει ότι η πτήση θα εξελισσόταν ομαλά.

Το απίθανο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης Τιανχέ της Κίνας, ενώ το βίντεο από την ενέργεια του επιβάτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τις αρχές να διαμηνύουν ότι αντίστοιχες ενέργειες θα μπορούσαν να θέσουν σε κινδύνους την ασφάλεια των πτήσεων.
Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs