Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Εστιατόριο χρέωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά - Τι απαντά ο ιδιοκτήτης (Photo)


Νέα υπόθεση με... υπερτιμολογημένα προϊόντα «έσκασε» μετά τα... καλαμαράκια από χρυσάφι στη Μύκονο.

Αυτή τη φορά, Βρετανοί τουρίστες ...
κατήγγειλαν ότι εστιατόριο στη Ρόδο τους χρέωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντεπιτέθηκε, λέγοντας ότι οι καταγγέλλοντες είχαν κάνει μεγαλύτερη παραγγελία.




Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Στη 1 Ιουνίου του 2019 δημοσιεύτηκε Στη εφημερίδα η Δημοκρατική ένα άρθρο για ένα συμβάν που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, στο οποίο αναφέρεται ότι κάποιοι ξένοι πλήρωσαν το ποσό των 82€ για 8 αναψυκτικά.

Δεν διευκρίνισε όμως ότι η παραγγελία περιείχε 3 milk shake του 1 λιτρου. Το καθενα απο αυτα αποτελείται απο 5 μπαλες παγωτο και μισο λιτρο γαλα, 2 αναψυκτικά του 1 λίτρου, 2 αναψυκτικά του μισου λίτρου και ένα φραπέ με 3 μπάλες παγωτό, σαντιγί και σιρόπι σε ποτήρι των 750ml, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι απο τον κατάλογο μας. Εφόσον κάθισαν και απόλαυσαν τα ποτά τους μέχρι και την τελευταία σταγόνα ζήτησαν τον λογαριασμό. Όταν έφτασε ο λογαριασμός ή κυρία Scott σε εξωφρενική κατάσταση ξεκίνησε να φωνάζει και να διώχνει τους πελάτες μας αποκαλώντας μας κλέφτες.

Ο λογαριασμός ήταν 82€ παρ’ όλα αυτά η κυρία άφησε το ποσό των 102.30€ και φωτογράφησε το χαρτί παραγγελίας αντί της νόμιμης απόδειξης. Τότε έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Μετά από μια ώρα επέστρεψε και ξεκίνησε να φωτογραφίζει το κατάστημα και τον σερβιτόρο προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στους πελάτες του καταστήματος. Τότε ο σερβιτόρος της ειπε να σβήσει τη φωτογραφία του και της πρότεινε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί. Εκείνη τραπηκε σε φυγή.



Ως ιδιοκτήτης του (…) δημοσιεύω τις φωτογραφίες της νόμιμης απόδειξης υπογεγραμμένη από τη ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ για εκείνους που ισχυρίζονται ότι το μπλοκ αποδείξεων της επιχείρησης δεν ειναι νόμιμο (επειδή η ταμειακή μηχανή είχε κολλήσει και την είχα στον τεχνικό έκοβα αναγκαστηκά χειρόγραφα). Σας παραπέμπω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο υπάλληλος μου είναι Έλληνας υπήκοος και πλήρως ασφαλισμένος στο ΙΚΑ καθώς και τον κατάλογο με καταγεγραμμένες τις τιμές αναλογα με την ποσότητα των ποτών.



Όσο για το TRIP ADVISOR το κατάστημα λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και έχει αλλάξει 3 φορες ιδιοκτήτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρο τον ελληνικό λαό για τα άθλια και ανήθικα σχόλια τους. Επίσης θα ηθελα να στείλω ένα μηνυμα σε όλους τούς τουρίστες και στους Έλληνες του εξωτερικου οτι δεν έχουμε γινει ακομα τριτοκοσμική χώρα και ουτε πρόκειται διοτι εμεις έχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ εκατομμυρίων χρονων , ένα ΗΛΙΟ και μια ΘΑΛΛΑΣΑ την οποία αυτοί δεν έχουν και ουτε πρόκειται να αποκτήσουν ποτε. Όποιος θεωρεί ότι ειμαι κλέφτης και παράνομος να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με εκτίμηση ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου (…)».
Πηγή: dimokratiki.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs