Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Τέλος ο Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό - Νέο τεχνικό αναζητούν οι Πράσινοι


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέβαλε κάθε προσπάθεια να κρατήσει τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, αλλά ο Αμερικανός τεχνικός ...
τελικά είπε «όχι» στην πρόταση που του έγινε, ώστε να συνεχίσει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν.
Ο έμπειρος κόουτς έκανε γνωστές τις προθέσεις του και από το Twitter, μέσω του οποίου ευχαριστεί άπαντες στο διάστημα παρουσίας του στο «τριφύλλι». Έτσι, οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για να βρουν νέο προπονητή.

Ο Πιτίνο ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 26 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ. Η εκτίμηση προς το πρόσωπό τους από όλους στον σύλλογο ήταν δεδομένη, όπως και η πρόθεση να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση να παραμείνει προπονητής της ομάδας, όπως και να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού τεχνικού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs