Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Δεκάδες Ferrari στην Αχαΐα για το 9ο Patras Motor Show


Δεκάδες Ferrari βρίσκονται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας. ...
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Πάτρα έχουν φθάσει 35 Ferrari από την Ιταλία, καθώς και μία από την Ελλάδα.




Όσον αφορά στα αυτοκίνητα από την Ιταλία, ο Νίκος Καπετανάκης της ΦΙΛ.Μ.Π.Α. είπε ότι «οι ιδιοκτήτες τους είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το οποίο ονομάζεται «Passione Rossa» και γιορτάζουν φέτος στην Πάτρα τα 20 χρόνια λειτουργίας της».Σχετικά με το πώς αποφάσισαν να έλθουν στην Πάτρα τα μέλη της λέσχης «Passione Rossa», ο Νίκος Καπετανάκης δήλωσε ότι «είχαν δει το περσινό 8ο «Patras Motor Show», τους άρεσε και μας έκαναν πρόταση, προκειμένου να πάρουν μέρος στην φετινή εκδήλωση».


Τα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Επίσης, τα ιταλικά αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στο 9ο Patras Motor Show, που πραγματοποιείται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι.


Παράλληλα, οι επισκέπτες θα δουν ακόμη περισσότερα από 300 εκθέματα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά από εκδηλώσεις. Οι ιδιοκτήτες των 35 Ferrari από την Ιταλία, μετά την Πάτρα θα επισκεφθούν το νησί της Κέρκυρας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs