Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Επεκτείνει την «αυτοκρατορία» του ο Γκόρντον Ράμσεϊ - Θα ανοίξει 100 νέα εστιατόρια στις ΗΠΑ


Ο Βρετανός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτική προσωπικότητα, Γκόρντον Ράμσεϊ σχεδιάζει να επεκτείνει την αυτοκρατορία εστιατορίων του ...
τα επόμενα πέντε χρόνια.




Σύμφωνα με το Forbes, ο διάσημος σεφ, ο οποίος παρουσιάζει τηλεοπτικές σειρές όπως τα Hell's Kitchen και MasterChef, έχει εισέλθει σε συμφωνία 50-50 με την ιδιωτική εταιρεία Lion Capital, η οποία θα ανοίξει 100 νέα εστιατόρια Ramsay στις ΗΠΑ μέχρι το 2024.

«Ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα πριν από 20 χρόνια» αναφέρει ο Ράμσεϊ στο Forbes. «Υπάρχει μια επιθυμία εδώ. Ο στόχος μου, τώρα, είναι να δημιουργήσω ένα από τα πιο συναρπαστικά εμπορικά σήματα στην Αμερική. Επειδή θέλω να ελέγχω τα πάντα, χρειαζόμουν τον σωστό συνεργάτη. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που δεν τους αρέσει αυτού του είδους στραγγαλισμός. Για μένα, η εταιρική σχέση ήταν κρίσιμη».

Όπως αναφέρει το Forbes, η Lion Capital θα επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της επέκτασης των εστιατορίου του Ράμσεϊ.

Ο σεφ έχει ήδη οκτώ εστιατόρια στις ΗΠΑ, σε Ατλάντικ Σίτυ, Βαλτιμόρη και στο Λας Βέγκας, όπου λειτουργούν πέντε εστιατόριά του, Gordon Ramsay Steak, Gordon Ramsay Pub & Grill και Gordon Ramsay Fish & Chips.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs