Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Έκανε τατουάζ χένα σε ταξίδι της στην Αίγυπτο και παραλίγο να χάσει το χέρι της (Σκληρή εικόνα)


Η 26χρονη Μπρουκ Γκράναφορντ από τη Μελβούρνη πήγε με τον σύντροφο της στην Αίγυπτο, ¨ηταν ένα ταξίδι που πάντα ήθελε να κάνει. Οι μέρες ...
κυλούσαν ομαλά μέχρι που το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα μικρό χωριό δίπλα στο Νείλο. Τότε η Μπρουκ αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ χένα στο χέρι της με τον παραδοσιακό τρόπο των Αράβων.

Πλήρωσε 5 δολάρια σε μια γυναίκα και της έκανε το τατουάζ. Η Μπρούκ ήταν χαρούμενη με το σχήμα και το επιδείκνυε συνεχώς. Μέχρι που από το ίδιο βράδυ το χέρι της άρχισε να την πονάει και το επόμενο πρωινό είχε γεμίσει μικρές φουσκάλες. Πριν μπει το μεσημέρι οι φουσκάλες είχαν γίνει μεγάλες και ήταν γεμάτες με ένα πηχτό κίτρινο υγρό.


Πήγε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Κάιρο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι το χέρι της άρχισε να σαπίζει και κινδύνευε να το χάσει. Είχε προσβληθεί από ένα βακτήριο τον Σελγιουλίτη. Το βακτήριο προσβάλει τα κάτω άκρα συνήθως και είναι επώδυνο αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του δέρματος βρει άνοιγμα. Και όταν έκαναν το τατουάζ στην Μπρούκ κατάφερε να εισβάλλει στο δέρμα της. Τα αποτελέσματα ήταν σαν να έχει πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού. Οι γιατροί της χορήγησαν ισχυρές δόσεις αντιβιοτικών ενώ δεν της έκρυψαν πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να της ακρωτηριάσουν το χέρι. 

Ύστερα από 10 ημέρες το χέρι της άρχισε να καλυτερεύει και η Μπρουκ μπόρεσε να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs