Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Η κόρη του Έμινεμ μεγάλωσε, είναι 23 ετών και θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα μοντέλου


Ο Eminem είναι ένας πασίγνωστος ράπερ. Έχει γράψει αρκετά τραγούδια στα οποια μιλάει για την κόρη του και το πόσο την αγαπάει....

Hailie Mathers

Στα 90s και 00s ο Real Slim Shady είχε κάνει ολόκληρη την οικογένειά του διάσημη μέσα από τους στίχους του. 




Η κόρη του η Hailie Mathers πάρα όλη την διασημότητα δείχνει εκπληκτικά προσγειωμένη. Η ίδια έχει τονίσει πως οι διαζευγμένοι γονείς της έκαναν τα πάντα για να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.


Η Hailie είναι τελειόφοιτη λυκείου. Η ίδια σχολίαζε ότι κανένας δεν της έχει ασκήσει περισσότερη επιρροή στη ζωή της από τους γονείς της. Σε μια σχολική εφημερίδα έγραφε: «Η μητέρα και ο πατέρας μου με ώθησαν να γίνω ο άνθρωπος που είμαι και μου έδωσαν όλη την υποστήριξη να πετύχω ό,τι έχω πετύχει».


Η κόρη του γνωστού μουσικού είναι κάθε άλλο παρά εκκεντρική στην εμφάνισή της. Η ίδια έχει χρόνια να βάψει τα μαλλιά της. Συνήθως φοράει casual, απλά ρούχα. Προς το παρόν δεν ασχολείται με κάτι επαγγελματικά στη ζωή της. Η ίδια ομως θα μπορούσε άνετα να γίνει influencer. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά κοντά 2 εκατομμύρια followers και η εμφάνιση της της δίνει αυτήν την μοναδική επιλογή.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs