Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Θρίλερ στη Στυλίδα: Η ιστορία της 10χρονης αγνοούμενης Δήμητρας Μελαχροινάκη


Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν την 10χρονη ...
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την εξαφάνιση ενός 10χρονου κοριτσιού από τη Στυλίδα για το οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.



Η μικρή Δήμητρα Μελαχροινάκη, ένας μικρός άγγελος, με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το σπίτι της μητέρας της και του πατριού της και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σημεία ζωής.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν την 10χρονη και να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται εκεί και ο 13χρονος αδερφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μέχρι και πριν πέντε μήνες μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο θηλέων, γιατί όπως έχει γίνει γωστό η μητέρα δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Πριν από πέντε μήνες η μητέρα πήγε στο ορφανοτροφείο και πήρε από εκεί την μικρή Δήμητρα. Το περιβάλλον όμως όπου μεγάλωνε η 10χρονη δεν ήταν το ιδανικό, καθώς η παραμονή του στο οικείο περιβάλλον κρίθηκε επικίνδυνη και σήμερα το πρωί η αστυνομία ύστερα από εντολή εισαγγελέα πήγε στο σπίτι της μητέρας για να πάρουν την μικρή Δήμητρα, αλλά εκείνη ήταν άφαντη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Η 10χρονη Δήμητρα, μια βασανισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχή, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, μετά το ορφανοτροφείο θα έμπαινε στην αγκαλιά του Χαμόγελου του Παιδιού όπου θα ήταν μαζί με τον αδερφό της, αλλά μάταια την περίμεναν στον Οργανισμό.

Ένα γλυκό κοριτσάκι που αναζητά την οικογενειακή θαλπωρή που δεν μπορεί να την έχει γιατί οι καταστάσεις της ζωής την εμποδίζουν από το να τη βρει, λένε στο protothema.gr όσοι τη γνωρίζουν.

«Με εντολή Εισαγγελέα η αστυνομία πήγε να πάρει το παιδί προκειμένου να έρθει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου δύο χρόνια τώρα έχουμε και τον 13χρονο αδερφό του κοριτσιού. Η αστυνομία δεν το βρήκε το παιδί εκεί, είχε εξαφανιστεί και η εισαγγελέας έδωσε άμεσα εντολή να βγει amber Alert προκειμένου να βρεθεί το παιδί γενικότερα» είπε στο protothema.gr ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs