Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Παρτσαλάκης: Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα


Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τις «χρυσές εποχές» στην τηλεόραση και την οικονομική καταστροφή που υπέστη. ...
Για την οικονομική καταστροφή που υπέστη, παρά το γεγονός ότι έζησε τις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης, την «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί και την απώλεια της βαφτιστήρας του, μίλησε μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης στη κάμερα του «Πάμε Δανάη» στο Mega.«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της «Γης της Ελιάς» στο μυαλό της. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ», είπε για τον ρόλο του στη σειρά του Mega.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, λέγοντας: «Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”», σημείωσε και πρόσθεσε: «Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού.

Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs